Element 4 Elektrische haarden

Element 4 Elektrische haarden

Electrische haard

Bent u op zoek naar een elektrische haard met een realistisch vlambeeld en een schitterend design? Kies dan voor een electrische haard van Element 4. Deze haarden onderscheiden zich door een fonkelend vlambeeld en een exclusief design. Maar ook op het gebied van techniek en innovatie blinken deze haarden uit. Ontdek de unieke collectie.

Bent u op zoek naar een sfeervolle haard voor uw woning of kantoor, maar wilt (of kunt) u geen gashaard plaatsen? Dan is een electrische haard iets voor u. Electrische haarden zijn volop in ontwikkeling en vormen een prachtig alternatief voor een gashaard.
Twijfelt u nog over de sfeer en de echtheid van een electrische haard? Wij u laten graag zien dat electrisch vuur ook heel sfeervol kan zijn. Deze unieke collectie electrische haarden onderscheidt zich door een stijlvol design en een zeer realistisch vuur.

Daarnaast hebben deze haarden:
* ingebouwde verwarming (1-2 KW)
* uitgebreide inbouwmogelijkheden
* een bijna onzichtbare glasplaat

In combinatie met de laatste ledtechnologie en bediening via smartphone of tablet zijn deze haarden een absolute innovatie binnen de wereld van elektrische haarden.

Element 4 Elektrische haarden - voorbeelden

Interesse? Neem contact met ons op
Bram
Deskundig, vriendelijk, conform afspraak
9 / 10
Bert
4 sterren: goede service, goed behandeld
9 / 10