Dik Geurts

Dik Geurts Odin Tunnel PlateauEA

Dik Geurts Odin Tunnel Plateau EA Houtkachel: Functionele en Stijlvolle Haard
Bent u op zoek naar een prachtige haard die niet alleen warmte, maar ook sfeer biedt? De Dik Geurts Odin Tunnel Plateau is een houtkachel met een gemonteerd plateau, waardoor u comfortabel van de warmte en de ambiance kunt genieten. Met een gemiddeld vermogen tot ca. 8 kW warmt de haard middelgrote ruimten snel op. Als het plateau te groot is voor uw woonruimte, is maatwerk ook mogelijk voor de Dik Geurts Odin Tunnel Plateau.
Het plateau zorgt voor een naadloze integratie van de houtkachel in uw leefomgeving. U kunt bijvoorbeeld hout bewaren onder het plateau, terwijl u zelf plaatsneemt. De Odin is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, in zowel Tunnel als Front haard. Plaats de Odin aan het plafond, tegen de muur of kies voor een voorgemonteerd plateau. Kortom, de Dik Geurts Odin EA Houtkachel is de perfecte haard voor elke woonruimte.

Het plateau is in meerdere afmetingen leverbaar en ook maatwerk is mogelijk.

Odin Tunnel Plateau
Vermogen: 6-10KW
Energielabel: A
Brochure aanvragen Offerte aanvragen
  • Specificaties
  • Dik Geurts informatie

Specificaties

Dik Geurts Dik Geurts Odin Tunnel PlateauEA
Hout
Vrijstaand
Doorkijk

Documentatie

Dik Geurts Dik Geurts Odin Tunnel PlateauEA

Dik Geurts informatie

Dik Geurts informatie
Vuur en eenvoud
Naast ontwerpers van houtkachels is Dik Geurts vooral liefhebber van het echte houtvuur. Ze vertellen je dan ook graag hoe vuur wordt opgewekt, wordt beïnvloed en gecontroleerd. Ze vertellen je waarom onze haarden en kachels zo eenvoudig zijn in gebruik en toch een optimale verbranding hebben.

Maar nog liever laten ze je het zien. Hoe het vuur in een Dik Geurts haard of kachel tot leven komt. Dat je de volledige controle hebt over het vuur en het vlammenspel. Ze laten je zien hoe eenvoud, ervaring en kennis perfect samenwerken in het allermooiste houtvuur. 

Zo doordacht, zo simpel in gebruik
Iedere ‘Dik Geurts’ zorgt voor een hoog rendement en een zo schoon mogelijke verbranding. Alle modellen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en certificeringen, ze horen bij de absolute top als het gaat om verbrandingstechniek. Hierbij hoef je geen houtstookexpert te zijn om een mooi houtvuur te maken.

Volledige controle
De meeste Dik Geurts toestellen zijn heel eenvoudig te bedienen. Met slechts één hendel voor het reguleren van de verbrandingslucht. Eén stand laat de primaire lucht door en zorgt voor een snelle ontbranding van het vuur. De andere stand combineert de primaire lucht met een tweede luchtstroom en zorgt zo voor een optimale verbranding.

De Groot Kachels, uw Dik Geurts-specialist
Meer weten? Kom eens langs in onze showroom of maak een afspraak.
 

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!