British Fires

New Forest 870 3-zijdig

De New Forest 870 LED elektrische inbouwhaard van British Fires, ontworpen voor een iets kleinere en compactere kamer. Maar nog steeds met dezelfde visuele en toonaangevende effecten. Elegante vlammen domineren het elektrisch vuur en geven een gevoel van warmte.

Optioneel realistisch Deluxe houtset met echt hout
Naast de standaard houtset is er nu ook een Deluxe houtset mogelijk. Dit houtset wordt handgemaakt, geschroeid en gekoold waardoor het heel realistisch is. Deze toevoeging aan de New Forest 870 maakt zonder enige twijfel het verschil.
Brochure aanvragen Offerte aanvragen
  • Specificaties
  • British Fires informatie

Specificaties

British Fires New Forest 870 3-zijdig
Elektrisch
Inbouw
Driezijdig

Documentatie

British Fires New Forest 870 3-zijdig

British Fires informatie

British Fires informatie
British Fires is een merk welke vooruitstrevend is binnen de elektrische haarden markt. Zij vervaardigen elektrische haarden met de nieuwste technieken en zijn vooruitstreven als het gaat om de nieuwste vlamtechnologieën. De veelzijdigheid van de inbouwhaarden geeft vrijheid om creatief te zijn met hoe de haarden geplaatst kunnen worden.

Levensecht vuurbeeld
Met Deluxe real logs
Naast het standaard houtset is deze haard van British Fires optioneel uit te breiden met een Deluxe houtset. Deze Deluxe houtset zorgt ervoor dat de haard nog realistischer wordt. Het hout is met de hand gemaakt, geschroeid en verkoold. Hierdoor zijn de houtblokken super echt en niet te vergelijken met een houtset van andere sfeerhaarden.

Vlammen en branderbed
Creëer een geheel persoonlijk vlammenspel
Uniek aan de New Forest haarden is dat het vlammenspel en branderbed geheel persoonlijk is in te stellen. Is de kleurintensiteit te fel? Dan zet u deze een tandje lager. Zijn de vlammen te hoog? Lagere vlammen, en daardoor een andere vuurbeleving, is geen enkel probleem. Ook de branderbedden zijn zo ingericht dat u hierbij een persoonlijke afweging kunt maken op basis van smaak en voorkeur. Kiest u voor de Diamond Light waarbij het branderbed gevuld is met kristallen of gaat u voor een Forest View of Slate effect waarbij het houtset alle aandacht krijgt.

Warmtemodule
Met de Air Curtain Technology
Deze haard is voorzien van een warmtemodule waarmee u de ruimte kunt bij verwarmen. De warmtemodule werkt op basis van ´Air Curtain Technology´. Dat betekent dat er koude lucht naar binnen wordt gezogen en deze vervolgens opgewarmd weer wordt verspreid. De warmtemodule kunt u met een afstandsbediening aanzetten op de temperatuur die u wenst, ergens tussen de 17 en 27 graden. Zo wordt ruimte waarin de haard staat op een efficiënte manier verwarmd.

Vuurzichten
Front, tweezijdig en driezijdig
De New Forest haarden van British Fires kunnen worden geleverd met verschillende vuurzichten: front haard, tweezijdig of hoek en driezijdig. Elke model heeft zijn eigen voordelen en de afweging die u hierin maakt is geheel afhankelijk van de situatie. De haarden kunnen worden geleverd in diverse afmetingen, maak de juiste keuze.

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!