Maatwerk

MaatwerkHaard op maat

Exclusieve haarden voor ieder budget, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.
U droomt van een haard met een uniek ontwerp, passend bij uw interieur en 100% afgestemd op uw wensen. Úw haard op maat, dat is een droom die de Groot kachels voor u kan realiseren.

Een schetsje met wat simpele lijnen of een idee opgedaan in onze showroom? Dat kan prima als uitgangspunt dienen voor het 3D ontwerp van uw haard op maat. We komen uiteraard bij u thuis kijken naar de mogelijkheden en technische uitvoerbaarheid van een haard op maat.

Haardmeubel op maat

In onze showroom kunt u kennismaken met een diversiteit aan materialen
om het ontwerp van uw haardmeubel te perfectioneren. Denk hierbij aan materialen met een warme uitstraling zoals notenhout, eiken of wenge, maar ook natuursteen zoals Belgisch hardsteen of graniet. Of wat dacht u van beton? Heeft u een andere wens? Vertel het ons!
Daarnaast hebben wij verschillende technische hoogstandjes in huis, zoals de mogelijkheid om uw audio- en videoapparatuur weg te werken in het haardmeubel. Wat dacht u van een liftsysteem voor uw flatscreen waarbij uw TV uit het meubel omhoog komt en ook weer verdwijnt? Of uw haard bedienen met tablet of smartphone? Het kan!

De perfecte voorstelling in 3D

Een 3D-ontwerp van uw haard op maat geeft u uiteindelijk de perfecte voorstelling hoe de haard in uw eigen huiskamer tot leven kan komen.

Dus bent u op zoek naar een kachel, haard of schouw op maat en bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en een vrijblijvend advies?


Maatwerk - impressie

Vragen? Neem contact met ons op
Karien uit: St. Michielsgestel
geweldige service. Fouten goed opgepakt en opgelost.

Kan niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn.
9,6 / 10
Geertje uit: Den Bosch
We zijn goed geholpen in de showroom en super service!! Wij zijn heel erg tevreden!!
9,8 / 10