Filter

Vuurzicht

Element 4 elektrische haarden

Bent u op zoek naar een elektrische haard met een realistisch vlambeeld en een schitterend design? Kies dan voor een elektrische haard van Element 4. Deze haarden onderscheiden zich door een fonkelend vlambeeld en een exclusief design. Maar ook op het gebied van techniek en innovatie blinken deze haarden uit. Ontdek de unieke collectie.
Bent u op zoek naar een sfeervolle haard voor uw woning of kantoor, maar wilt (of kunt) u geen gashaard plaatsen? Dan is een elektrische haard iets voor u. Electrische haarden zijn volop in ontwikkeling en vormen een prachtig alternatief voor een gashaard.
Twijfelt u nog over de sfeer en de echtheid van een elektrische haard? Wij u laten graag zien dat electrisch vuur ook heel sfeervol kan zijn. Deze unieke collectie electrische haarden onderscheidt zich door een stijlvol design en een zeer realistisch vuur.

Daarnaast hebben deze haarden:
* ingebouwde verwarming (1-2 KW)
* uitgebreide inbouwmogelijkheden
* een bijna onzichtbare glasplaat

In combinatie met de laatste ledtechnologie en bediening via smartphone of tablet zijn deze haarden een absolute innovatie binnen de wereld van elektrische haarden.
De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!