Filter

Categorieën

Vuurzicht

Merk

Hangende houthaarden

Een hangende houthaard geeft u naast warmte en sfeer een bijzonder ruimtelijk gevoel, omdat het lijkt alsof de haard zweeft. Dit type haard hangt aan het plafond, waardoor u deze haarden op diverse plekken in huis kunt plaatsen.
Lees meer...
Onze hangende houthaarden zijn er in uiteenlopende fraaie designs waarbij het vuur vanuit één hoek, driezijdig, doorkijk of enkel van voren zichtbaar is. Ze bieden een hoog rendement om een gemiddelde ruimte optimaal te verwarmen. Voor de hangende houthaarden zijn wij leverancier van de merken Barbas, Dik Geurts en Wanders.
 

Ruimtelijk gevoel 

Hangende houthaarden zorgen voor een bijzonder ruimtelijk gevoel. En doordat er nog ruimte onder de haard beschikbaar blijft gaat het niet alleen om het ruimtelijke gevoel, maar zijn deze houthaarden daadwerkelijk ruimtebesparend. Zo heeft u nog de mogelijkheid om items onder de haard te plaatsen of om de ruimte open te laten en zo het ruimtelijke gevoel te bekrachtigen. U bepaalt bovendien zelf de hoogte waarop de houthaard komt te hangen. Daarnaast kunnen deze zwevende houthaarden ook midden in de ruimte geplaatst worden. Zodoende kunt u bijvoorbeeld heerlijk om de haard heen zitten en een zithoek creëren. Plaatst u de haard liever op de grond? Bekijk dan eens onze vrijstaande houthaarden.

Hangende houthaard
 

Een hangende houthaard met plafondbevestiging 

Een hangende houthaard is mede dankzij plafondbevestiging flexibel in waar u de haard in de ruimte plaatst. Het monteren van een hangende haard aan het plafond (of muur) wordt door onze kundige monteurs volledig voor u uit handen genomen. Voor u rest er nog een keuze uit diverse fraaie designs waar ieder merk zijn eigen karakteristieke kenmerken in heeft. Wat vindt u bijvoorbeeld van deze fraaie Dik Geurts Odin Fixed design houtkachel?
 

Uitstoot & rendement

De ontwikkelingen op het gebied van hangende (hout)haarden hebben de laatste jaren verre van stilgestaan! Hierdoor blijft de uitstoot van schadelijke stoffen tot een minimum beperkt, zeker als je dit vergelijkt met een traditionele openhaard. In een gesloten houthaard wordt een veel hogere temperatuur bereikt met een volledigere verbranding, waardoor het proces van verbranding schoner is en het rendement hoger. Liever helemaal geen uitstoot meer, maar wel sfeerbeleving? Kijkt u dan eens naar onze elektrische haarden

dik geurts vidar houtkachel hangend
 

Kom onze hangende houtkachels eens rustig bezichtigen

In onze showroom in het Gelderse Kerkdriel zijn verschillende hangende houtkachels te bewonderen. Ook vertellen we hier graag iets meer over de mogelijkheden en staan we klaar voor het beantwoorden van uw vragen. Een afspraak kan, maar is geen noodzaak. Komt u dus gerust eens langs om onze haarden te bezichtigen!
De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!