British Fires

British Fires is een merk welke vooruitstrevend is binnen de elektrische haarden markt. Zij vervaardigen elektrische haarden met de nieuwste technieken en zijn vooruitstreven als het gaat om de nieuwste vlamtechnologieën. 
De veelzijdigheid van de inbouwhaarden geeft vrijheid om creatief te zijn met hoe de haarden geplaatst kunnen worden. 

Gepatenteerde technieken

British Fires heeft de nieuwste technieken binnen de elektrische haarden. De haarden zijn voorzien van de "Air Curtain Technology". Deze luchtgordijntechnologie (ACT) is het proces waarbij koelere lucht naar binnen circuleert en verwarmde lucht terug in de kamer wordt verspreid via ons systeem met dubbele uitlaten, dat discreet boven het glas is geplaatst, waardoor een efficiënt verwarmde ruimte ontstaat. De haarden produceren standaard gezien een heerlijke warmte binnen de ruimte. 

Altijd innoverend 

Bij British Fires proberen zij continu nieuwe en verbeterde manieren te ontdekken om elektrische haarden met inzethaarden te produceren. Het doel is er altijd een waarbij kwaliteit het eerste aspect is van elk product dat zij ontwerpen. De led-lampjes stralen een diep oranje kleur uit die door het vuur straalt. De LED's onder het bed produceren een levendige gloed die de basis van de ingebouwde elektrische haard bedekt.

De elektrische haarden zijn ontworpen en ontwikkeld met behulp van de beste en meest geavanceerde technologieën die momenteel beschikbaar zijn voor elektrische inzethaarden. Wat elk deel van het vuur samenbrengt en het meest realistische vlameffect creëert in een elektrische inzethaard, is het geavanceerde tweeweg spiegelglas aan de achterkant. Dit was een van de slimste onderdelen van het ontwerp dat in het vuur is geïntegreerd, waardoor het vuur een diepe en levendige uitstraling krijgt. Het slimme tweeweg spiegelglas vangt elke boomstam op en verliest niets van de scherpte.
British Fires
Filter
De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!