Filter

Categorie├źn

Brandstof

Vuurzicht

Merk

Inzet gashaarden


Het voordeel van inzet gashaarden is dat u deze haarden eenvoudig kunt plaatsen in een bestaande open haard of schouw. Hiervoor hoeft u meestal niet veel te verbouwen, zoals dit bij een inbouw haard het geval is. Indien u ervoor kiest om uw open haard te vervangen voor een gashaard dan is een inzet haard de eenvoudigste oplossing.
Lees meer...
Met een inzet gashaard creëert u een prachtige sfeerbeleving in de ruimte. Wij bieden inzethaarden in diverse maten, waardoor er bijna altijd een passende haard in uw lege schouw geplaatst kan worden. Onze inzet gashaarden hebben een frontaal vuurzicht en zijn van het Nederlandse topmerk Bellfires dat al sinds 1928 gashaarden ontwikkelt en produceert.
 

Beperkt gasverbruik, lage uitstoot & optimaal rendement

Inzet gashaarden kennen een vele malen lagere uitstoot van schadelijke stoffen dan een gewone open haard. Ideaal dus wanneer u uw woning wilt verduurzamen. Dit is voornamelijk te danken aan het gesloten systeem en het door blijven ontwikkelen van (onder andere) inzet gaskachels. Hierdoor wordt tevens een optimaal rendement (warmteopbrengst) bereikt en blijft het verbruik van gas zo laag mogelijk. Het exacte gasverbruik van een inzet gashaard varieert per haard en is afhankelijk van de afmetingen van de haard.


inzet gashaard
 

De inzet gashaard: eenvoudige installatie 

Het plaatsen van een inzet gashaard is meestal eenvoudig te realiseren, omdat inzethaarden in een bestaande open haard of schouw geplaatst worden. Dankzij vele uiteenlopende formaten zijn extra werkzaamheden om de haard passend te maken vaak minimaal. Bij gesloten inzet gashaarden wordt er gebruik gemaakt van een concentrisch systeem. Dit wil zeggen dat de binnenpijp dient voor het afvoeren van de rook. De buitenpijp zorgt voor de toevoer van zuurstof. Doordat een bestaande open haard al over een afvoerkanaal beschikt, is de installatie van een inzet gashaard vrij eenvoudig.

 
Bellfires inzet gashaarden
 

Kom onze inzethaarden eens bezichtigen

In onze showroom in het Gelderse Kerkdriel zijn diverse Bellfires inzet gashaarden te bezichtigen. U bent zonder afspraak van harte welkom om eens rustig inspiratie op te doen. Maakt u liever een afspraak? Dat kan! Neem in dat geval even contact met ons op. We staan voor u klaar en bespreken graag uw situatie. Zo kunnen we samen uw ideale inzethaard realiseren.
De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!