Filter

Categorieën

Vuurzicht

Merk

Elektrische inbouw haarden

Een elektrische inbouw haard geeft een prachtige warme uitstraling een ruimte. Dit soort inbouwhaarden zijn geschikt om bijvoorbeeld in een bestaande open haard te plaatsen of te gebruiken in combinatie met een mooie voorzetwand. Maar u kunt deze haard natuurlijk ook inbouwen in een wand om een stijlvolle invulling aan uw interieur te geven.
Lees meer...
Elektrische haarden inbouw zijn echte sfeerhaarden en zorgen voor een stukje extra gezelligheid in uw kamer. Deze gewilde haarden zijn er in uiteenlopende modellen met vuurzicht frontaal, vanuit één hoek of driezijdig. Onze elektrische haarden inbouw zijn verkrijgbaar van de merken Kalfire, DRU, British Fires en Element4.
 

Elektrische inbouw haarden van o.a. Kalfire, DRU, British Fires en Element4

In het assortiment van De Groot Kachels treft u enkel elektrische inbouw haarden van hoogwaardige kwaliteit. De elektrische inbouw haard E-one van Kalfire is daar een goed voorbeeld van. Het Nederlandse merk Kalfire staat voor een perfect design gecombineerd met een zeer verfijnde techniek. Ook DRU is een Nederlandse fabrikant van de elektrische haard inbouw. DRU heeft als slogan ‘designed to be different’ en heeft dan ook zijn eigen kenmerkende stijl. Het grootste deel van ons elektrische inbouw haarden assortiment bestaat uit haarden van Element4. Deze elektrische haarden zijn er in uiteenlopende stijlvolle modellen en je kunt ze gebruiken met of zonder het afgeven van warmte. Nog meer inspiratie nodig? Kijk dan ook eens naar de vooruitstrevende New Forest 870 haard van British Fires. De vlamtechnologie van dit merk is namelijk uniek!
 

De elektrische haard inbouw: échte sfeermakers!

Een elektrische haard inbouw geeft een unieke sfeer aan iedere (woon)ruimte. Dankzij nieuwe innovaties van de afgelopen jaren is de populariteit van deze haarden enorm toegenomen. Prachtige vlammenspellen, gloeiende imitatie houtblokken, echte warmte en knisperende geluiden spelen hier een doorslaggevende factor. Creëer een heerlijk warme sfeer en een fijn plekje voor het lezen van een goed boek of geniet heerlijk van een film vanaf de bank onder een levensecht vuur. Dankzij het gemak van een elektrische inbouw haard geniet u eenvoudig razendsnel in deze warme sferen en maakt dit al snel uw favoriete ruimte in huis.

 
Elektrische inbouw haarden
  

Ga voor frontale, driezijdige of hoek vuurzichten

Afhankelijk van wat passend is bij uw woonsituatie kiest u voor een elektrische inbouw haard uw gewenste vuurzicht. Wilt u het vuur vanuit verschillende hoeken kunnen bekijken of geeft u er juist de voorkeur aan om het vuur enkel van voren te bezichtigen? In ons assortiment bieden wij frontale, driezijdige of hoek vuurzichten. Veelal zijn deze elektrische haarden eveneens verkrijgbaar in diverse afmetingen. 
 

Inbouwen in wand of bestaande open haard

Een ingebouwde elektrische haard biedt u gemak en geeft een fraaie uitstraling aan de ruimte. Voor het inbouwen gebruikt u bijvoorbeeld een mooie voorzetwand. Het inbouwen van een elektrische haard vergt altijd een stukje maatwerk. Ook zijn er mogelijkheden om een elektrische inbouw haard in een bestaande open haard in te bouwen. Bij de Groot kunnen we u hierbij helpen. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Heeft u nou juist wat meer behoefte aan flexibiliteit? Dan zijn vrijstaande houthaarden of vrijstaande gashaarden wellicht een goede optie voor u.
De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!