Maatwerk

MaatwerkHaart op maatHaard op maat

Exclusieve haarden voor ieder budget, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.
U droomt van een haard met een uniek ontwerp, passend bij uw interieur en 100% afgestemd op uw wensen. Úw haard op maat, dat is een droom die de Groot kachels voor u kan realiseren.

Een schetsje met wat simpele lijnen of een idee opgedaan in onze showroom? Dat kan prima als uitgangspunt dienen voor het 3D ontwerp van uw haard op maat. We komen uiteraard bij u thuis kijken naar de mogelijkheden en technische uitvoerbaarheid van een haard op maat.

Haardmeubel op maatHaardmeubel op maat

In onze showroom kunt u kennismaken met een diversiteit aan materialen
om het ontwerp van uw haardmeubel te perfectioneren. Denk hierbij aan materialen met een warme uitstraling zoals notenhout, eiken of wenge, maar ook natuursteen zoals Belgisch hardsteen of graniet. Of wat dacht u van beton? Heeft u een andere wens? Vertel het ons!
Daarnaast hebben wij verschillende technische hoogstandjes in huis, zoals de mogelijkheid om uw audio- en videoapparatuur weg te werken in het haardmeubel. Wat dacht u van een liftsysteem voor uw flatscreen waarbij uw TV uit het meubel omhoog komt en ook weer verdwijnt? Of uw haard bedienen met tablet of smartphone? Het kan!

3D-ontwerp haard op maatDe perfecte voorstelling in 3D

Een 3D-ontwerp van uw haard op maat geeft u uiteindelijk de perfecte voorstelling hoe de haard in uw eigen huiskamer tot leven kan komen.

Dus bent u op zoek naar een kachel, haard of schouw op maat en bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en een vrijblijvend advies?


Maatwerk - impressie

Interesse? Neem contact met ons op
Paul uit: Rosmalen
Eerste indruk was TE GROOT maar dit komt wellicht omdat de haardombouw donkerder is dan de muren. In oude huis werd de haard met wanden licht opgeleverd. Jammer dat het pas in het voorjaar gestukadoord kan worden ivm huidig gebruik.


Grt Paul Spijker
7,9 / 10
Jaap uit: Waalwijk
Begin dit jaar een houtkachel gekocht bij de Groot. Via marktplaats terecht gekomen en een mooie deal gemaakt op een overjarig type. Daar merkte ik overigens niets van tijdens de gesprekken, planning, en plaatsing. Allemaal super vriendelijk en correct. Ik zou zo iedereen uit de buurt door sturen naar jullie. We genieten nu al een aantal maanden weer van de kachel en hij is, zoals geadviseerd perfect voor onze huiskamer. Kreeg tevens de waarschwuing om de schoorsteen niet te laten vervangen door de schoorsteenveger. En welja de schoorsteenveger probeerde me precies het verhaal aan te smeren als waar ik voor gewaarschuwd was. Kortom, top geregeld De Groot! We zitten er warmpjes bij!
9,6 / 10