Maatwerk

De Groot Kachels

Haard op maat

Exclusieve haarden voor ieder budget, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.U droomt van een haard met een uniek ontwerp, passend bij uw interieur en 100% afgestemd op uw wensen. Úw haard op maat, dat is een droom die de Groot kachels voor u kan realiseren.

Een schets met wat simpele lijnen of een idee opgedaan in onze showroom? Dat kan prima als uitgangspunt dienen voor het 3D ontwerp van uw haard op maat. We komen vrijblijvend bij u thuis kijken naar de mogelijkheden en technische uitvoerbaarheid van een haard op maat.
Inspiratie 3D ontwerpen

De perfecte voorstelling in 3D

Wij maken een 3D-ontwerp(en) van uw haard op maat en dit geeft u uiteindelijk de perfecte voorstelling hoe de haard in uw eigen huiskamer tot leven kan komen. Onder het motto "papier" is geduldig ontwerpen wij net zo lang totdat u tevreden bent.

Dus bent u op zoek naar een kachel, haard of schouw op maat en bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en een vrijblijvend advies?
Bezoek onze showroom
De Groot Kachels
De Groot Kachels

Haardmeubel op maat

In onze showroom kunt u kennismaken met een diversiteit aan materialen om het ontwerp van uw haardmeubel te perfectioneren. Denk hierbij aan materialen met een warme uitstraling zoals notenhout of eiken, maar ook natuursteen zoals Belgisch hardsteen of graniet. Of wat dacht u van beton? Heeft u een andere wens? Vertel het ons!

Daarnaast hebben wij verschillende technische hoogstandjes in huis, zoals de mogelijkheid om uw audio- en videoapparatuur weg te werken in het haardmeubel. Of uw haard bedienen met tablet of smartphone? Het kan allemaal!
De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!