Service & Kwaliteit

Uw haard, onze zorg

Service & kwaliteit zijn bij De Groot Kachels geen loze marketingbeloftes, maar hebben ECHT betekenis. Nauwkeurige en veilige installatie van kwaliteitsmaterialen zorgt dat genieten van vuur niet verandert in spelen met vuur.

De Service Top-3 van De Groot Kachels:

1. Een passend en compleet advies op maat

Met een vrijblijvend bezoek aan huis brengen we de situatie en wensen in kaart en kunnen we u direct adviseren over de mogelijkheden. Kort daarna volgt een volledige offerte, waarmee u precies weet wat de door u gewenste haard kost, zonder vervelende verrassingen achteraf. Door middel van 3D ontwerptekeningen kunt u alvast een goed beeld krijgen van de nieuwe haard.

2. Zorgenvrije installatie van uw haard

De Groot Kachels mag zich Erkend Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen noemen voor alle soorten toestellen; of het nu houtgestookte-, gasgestookte- of biomassa gestookte kachels en haarden betreft. Daarnaast is De Groot Kachels DE gecertificeerd.

Onze installateurs hebben actuele kennis en ervaring en werken altijd vanuit de principes: vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid. Wanneer er met aannemers en/of architecten gewerkt wordt neemt De Groot Kachels u de communicatie met hen graag uit handen.

3. Erkend installateur NHK 

De service en kwaliteit van De Groot Kachels wordt jaarlijks getoetst door de vakbranche NHK. Daarnaast is De Groot Kachels trots dat zij sinds 2012 het kwaliteitslogo 5-sterrenspecialist mag dragen.
 
De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!