Service & Kwaliteit

Service & Kwaliteit


Uw haard, onze zorg

Service & kwaliteit zijn bij De Groot Kachels geen loze marketingbeloftes, maar hebben een betekenis. Nauwkeurige en veilige installatie van kwaliteitsmaterialen zorgt dat genieten van vuur niet verandert in spelen met vuur.

De Service Top-3 van De Groot Kachels:

1. Een passend en compleet advies op maat

Met een vrijblijvend bezoek aan huis brengen we de situatie en wensen in kaart en kunnen we u direct adviseren over de mogelijkheden.  Kort daarna volgt een volledige offerte, waarmee u precies weet wat de door u gewenste haard kost, zonder vervelende verrassingen achteraf. Door middel van 3D ontwerptekeningen kunt u alvast een goed beeld krijgen van de nieuwe haard.

2. Zorgenvrije plaatsing van uw haard

De Groot Kachels mag zich Erkend Installateur Sfeerverwarming (www.stichting-evis.nl ) noemen voor alle soorten toestellen; of het nu hout-, gas- of elektrische haarden betreft. Onze installateurs hebben actuele kennis en ervaring en werken altijd vanuit de principes:  vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Indien er met aannemers en/of architecten gewerkt wordt neemt De Groot Kachels u de communicatie met hen graag uit handen.

3. Jaarlijks onderhoud

Met jaarlijks onderhoud van uw haard of kachel voorkomt u storing en verlengt u de levensduur. De onderhoudsdienst van De Groot Kachels helpt u snel en vakkundig!

De service en kwaliteit van De Groot Kachel wordt jaarlijks getoetst door de Vakbranche Het Sfeerverwarmingsgilde (www.sfeerverwarmingsgilde.nl). Daarnaast is de De Groot Kachels trots dat zij sinds 2012 het kwaliteitslogo 5-sterrenspecialist (www.wonenwonen.nl) mag dragen.

Interesse? Neem contact met ons op
Erik uit: Lienden
Van begin (adviesgesprek) tot eind (oplevering) is er meegedacht en overlegd hoe het zou worden. Het eindresultaat is precies wat we zochten. Heel veel dank aan Ben en zijn team. Super!
10 / 10
Fam. uit: Vught
Wat een ontzettend flexibel en meedenkend bedrijf! We twijfelden erg over een keuze. Bij De Groot kachels is goed meegedacht en pro-actief gehandeld. Inmiddels staat de kachel (professioneel en vriendelijk geholpen wederom) en met on-site tips zijn we zeer tevreden nu met een brandend haardje.
8,9 / 10