Service & Kwaliteit

Service & Kwaliteit


Uw haard, onze zorg

Service & kwaliteit zijn bij De Groot Kachels geen loze marketingbeloftes, maar hebben een betekenis. Nauwkeurige en veilige installatie van kwaliteitsmaterialen zorgt dat genieten van vuur niet verandert in spelen met vuur.

De Service Top-3 van De Groot Kachels:

1. Een passend en compleet advies op maat

Met een vrijblijvend bezoek aan huis brengen we de situatie en wensen in kaart en kunnen we u direct adviseren over de mogelijkheden.  Kort daarna volgt een volledige offerte, waarmee u precies weet wat de door u gewenste haard kost, zonder vervelende verrassingen achteraf. Door middel van 3D ontwerptekeningen kunt u alvast een goed beeld krijgen van de nieuwe haard.

2. Zorgenvrije plaatsing van uw haard

De Groot Kachels mag zich Erkend Installateur Sfeerverwarming (www.stichting-evis.nl ) noemen voor alle soorten toestellen; of het nu hout-, gas- of elektrische haarden betreft. Onze installateurs hebben actuele kennis en ervaring en werken altijd vanuit de principes:  vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Indien er met aannemers en/of architecten gewerkt wordt neemt De Groot Kachels u de communicatie met hen graag uit handen.

3. Jaarlijks onderhoud

Met jaarlijks onderhoud van uw haard of kachel voorkomt u storing en verlengt u de levensduur. De onderhoudsdienst van De Groot Kachels helpt u snel en vakkundig!

De service en kwaliteit van De Groot Kachel wordt jaarlijks getoetst door de Vakbranche Het Sfeerverwarmingsgilde (www.sfeerverwarmingsgilde.nl). Daarnaast is de De Groot Kachels trots dat zij sinds 2012 het kwaliteitslogo 5-sterrenspecialist (www.wonenwonen.nl) mag dragen.

Interesse? Neem contact met ons op
Jaap uit: Waalwijk
Begin dit jaar een houtkachel gekocht bij de Groot. Via marktplaats terecht gekomen en een mooie deal gemaakt op een overjarig type. Daar merkte ik overigens niets van tijdens de gesprekken, planning, en plaatsing. Allemaal super vriendelijk en correct. Ik zou zo iedereen uit de buurt door sturen naar jullie. We genieten nu al een aantal maanden weer van de kachel en hij is, zoals geadviseerd perfect voor onze huiskamer. Kreeg tevens de waarschwuing om de schoorsteen niet te laten vervangen door de schoorsteenveger. En welja de schoorsteenveger probeerde me precies het verhaal aan te smeren als waar ik voor gewaarschuwd was. Kortom, top geregeld De Groot! We zitten er warmpjes bij!
9,6 / 10
Martin uit: Rosmalen
Er word zeer nauwkeurig en netjes gewerkt, complimenten voor de werknemers!!! TOP !!!
7,7 / 10