Filter

Categorieën

Vuurzicht

Merk

Inbouw gashaarden

Zorgvuldig geplaatste inbouw gashaarden zijn dé ultieme sfeermakers! Het is een prachtige manier van het tonen van een haard in uw (woon)kamer. Het inbouwen van een gashaard is bovendien eenvoudiger te realiseren dan u waarschijnlijk denkt. Een inbouw gashaard plaatst u niet alleen voor een muur, maar dit kan bijvoorbeeld ook in combinatie met een speciaal haardmeubel, televisie wand of kast.
Lees meer...

Gashaard inbouw: zeer efficiënte haarden

Dankzij nieuwe ontwikkelingen is de gashaard inbouw een zeer efficiënt type haard geworden. Het gasverbruik blijft tot een minimum beperkt, maar de warmteopbrengst is optimaal. Bovendien is de uitstoot van schadelijke stoffen erg laag, veel lager dan bijvoorbeeld bij houthaarden het geval is. Onze gaskachels zijn van topkwaliteit en voldoen altijd aan de laatste eisen. De hoeveelheid gas die een inbouw haard verbruikt varieert per haard en is vooral afhankelijk van de grootte van de haard. Hier adviseren we u graag persoonlijk over.
 

Hoe kunnen we een gashaard inbouwen?

Het inbouwen van een gashaard kan op verschillende manieren. Zo kunnen we een gashaard inbouwen in een bestaande open haard. Dit is vaak relatief eenvoudig te realiseren. We kunnen ook een mooie voorzetwand gebruiken waar de gashaard ingebouwd wordt. Hiermee creëert u direct een leuke hoek (links en rechts van de voorzetwand) welke uw ruimte weer iets meer karakteriseert en waar u bovendien een mooie nieuwe invulling aan kunt geven. Maar er zijn meer mogelijkheden om uw gewenste gashaard in te bouwen. Neem hiervoor contact met ons op of bespreek de mogelijkheden direct in onze uitgebreide showroom. Onze vakmensen kunnen voor maatwerk de perfecte oplossing verzorgen! 


Inbouw gashaard Bellfires


Een inbouw gashaard installeert u dus op een vaste plaats in een ruimte. Heeft u nou juist wat meer behoefte aan flexibiliteit rondom het verplaatsen van een gashaard? Dan is een vrijstaande gashaard wellicht een goede optie voor u. 
 

Ultieme sfeer in uw woonruimte

Met een prachtig afgewerkte inbouw gashaard creëert u dé ultieme sfeerbeleving in uw woonkamer of andere woonruimte. Een inbouw haard geeft namelijk net dat stukje extra gezelligheid in huis dat dankzij een sfeervol vlammenspel dat keer op keer weer uniek is. 
 

Onze merken inbouw gashaarden

Met een inbouw gashaard creëert u een bijzondere warme sfeer en geeft u een echte eyecatcher aan uw interieur. Deze populaire haarden zijn er in zeer uiteenlopende varianten met diverse vuurzichten, waardoor wij altijd wel een inbouw haard kunnen leveren passend bij uw wensen en woonsituatie. Onze inbouw gashaarden zijn van de merken Kalfire, DRU, Bellfires, Wanders, Barbas en Global Fires.
 

Kom eens langs in onze showroom!

Onze ruime showroom in Kerkdriel is voorzien van diverse inbouw gashaarden voorzien van de nieuwste technieken. Kom eens langs om inspiratie op te doen of om uw mogelijkheden te bespreken met onze specialisten. En bedenk: voor vrijwel iedere haard-wens is er een oplossing!
De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!