Filter

Categorieën

Vuurzicht

Merk

Hangende gashaarden

Bij hangende gashaarden bepaalt u zelf de hoogte waarop de haard komt te hangen. Dit biedt u dus de ruimte voor een stukje eigen invulling passend bij uw eigen woonsituatie. Zo kunt u onder een hangende haard eventueel nog een klein meubel plaatsen of is er ruimte voor haardblokken, daar waar dit bij andere modellen niet het geval is.
Lees meer...
Onze hangende gashaarden zijn er in ‘driezijdig vuurzicht’ met zicht van voren en aan beide zijkanten, of ‘front vuurzicht’ waarbij het vuurzicht enkel vanuit de voorkant zichtbaar is. In ons assortiment treft u hangende gashaarden van de merken DRU, Bellfires en Wanders.
 

Bepaal zelf de hoogte

Een voordeel van de gashaard hangend is dat u zelf de hoogte waarop de haard komt te hangen kunt bepalen. Ze zijn daarmee bijzonder ruimtebesparend, ideaal voor in kleinere (woon)kamers bijvoorbeeld. Daarnaast zijn onze hangende gashaarden leverbaar in vele verschillende maten, waardoor we voor vrijwel iedere woonruimte een passende oplossing kunnen bieden! Heeft u genoeg ruimte om een haard op de vloer te plaatsen? Dan is een vrijstaande gashaard wellicht ook een interessante optie voor u.

Bellfires hangende gashaard
 

Verbruik & rendement

Het gasverbruik van een hangende gashaard is dankzij technische ontwikkelingen in de afgelopen jaren sterk verminderd. Daar staat tegenover dat het rendement/warmteafgifte optimaal is. De uitstoot is bovendien een stuk lager dan bijvoorbeeld bij hangende houthaarden het geval is. Onze gashaarden zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de laatste eisen. De exacte hoeveelheid gas die een hangende gashaard verbruikt varieert per model en is tevens afhankelijk van het formaat van de gashaard. Bij de Groot Kachels kunnen we u hier per model over informeren.
 

Een hangende gaskachel biedt uitkomst!

Wie wil er nou niet zo’n sfeervolle eyecatcher als een hangende gaskachel aan de muur? Een echte verrijking voor ieder interieur! Aan een gaskachel heeft u bovendien weinig onderhoud en ze gaan jarenlang mee. Dankzij nieuwe ontwikkelingen zijn deze gaskachels nauwelijks nog te onderscheiden van houtkachels; u ziet het vuur echt uit de blokken komen.

hangende gashaarden
 

Bekijk onze hangende gashaarden

Diverse hangende gashaarden zijn te bekijken in onze showroom in Kerkdriel. Kom gerust eens langs, doe inspiratie op en geniet van de fraaiste gashaarden van Nederland! U bent van harte welkom zonder afspraak, maar het is ook altijd mogelijk een afspraak in te plannen zodat we wat meer tijd voor u vrij kunnen maken.
De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!