Filter

Categorie├źn

Brandstof

Type kachel

Vuurzicht

Merk

Elektrische haarden

Huiselijk en sfeervol


Nu binnen ieders handbereik en kan worden gecreerd waar u dat wilt. Een stopcontact volstaat om de haard te laten werken op welke plek u maar wilt. Innovatieve technieken en realistische houtblokken zorgen voor een vlammenspel en een warme gloed die de illusie van een echt houtvuur geven.
Lees meer...


Elektrische haarden zijn er in heel veel soorten en stijlen. Voor elke smaak en elk vertrek is er dan ook wel een passend model te vinden, alle met het gemak van een afstandbediening.


Vind uw elektrische haard in onze showroom

Wij hebben een breed scala aan elektrische haarden en kachels in onze showroom staan om te bekijken en kunnen u ook uitgebreid over de mogelijkheden informeren, alsmede de installatie voor u verzorgen. Of bent u op zoek naar een specifiek type of model elektrische haard om zelf te plaatsen? Ook wanneer u een terrashaard of gaskachel wilt kopen, adviseren wij u graag.

Wij zijn officiele dealer van KalfireFaber en Element4.
De Groot Kachels

Vuur heeft een nieuwe betekenis

De Kalfire E-one geeft haarden een hele nieuwe betekenis, ervaar vuur zoals u dat nog nooit ervaren heeft. De E-one is een duurzame, elektrische sfeerhaard met een prachtig vlammenbeeld waar u uw ogen niet vanaf kunt houden. De E-One is een high-tech elektrische haard zonder rookkanaal en kan daardoor op iedere denkbare plek worden geplaatst. Het vuur is daarnaast volledig aanpasbaar naar uw wensen: van vlamhoogte, gloedbed, lichtkleur tot vuurgeluid en meer. Eindeloze mogelijkheden, nul emissie.
De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!