British Fires

British Fires Hinton

De Hinton is een unieke vrijstaande haard. Volledig
gemaakt van kwalitatief hoogwaardig gietijzer met
authentieke details. De Hinton is perfect te combineren
in een bestaande situatie evenals een nieuwe setting.
Standaard uitgevoerd met deluxe houtstammen en dark
glas maakt deze haard uniek. In combinatie met het
vuurbeeld dat u van ons gewend bent is de haard een
eyecatcher in iedere situatie.

Producteigenschap:
-Warmtevermogen: 1000 W/ 2000W
-Voedingsspanning: 220–240 V AC
-Verlichting: LED
-CE gecertificeerd
-Standaard met Deluxe logs
-Standaard met Dark glass
 
Brochure aanvragen Offerte aanvragen
  • Specificaties
  • British Fires informatie

Specificaties

British Fires British Fires Hinton
Elektrisch
Vrijstaand
Front

Documentatie

British Fires British Fires Hinton

British Fires informatie

British Fires informatie
British Fires elektrische haarden is een zeer vooruitstrevend merk binnen de markt. Zij vervaardigen elektrische haarden met de nieuwste technieken en zijn vooruitstrevend als het gaat om de nieuwste vlamtechnologieën. De veelzijdigheid van de inbouwhaarden geeft vrijheid om creatief te zijn met hoe de haarden geplaatst kunnen worden.
 

Levensecht vuurbeeld

Met Deluxe real logs
Naast het standaard houtset is deze haard van British Fires optioneel uit te breiden met een Deluxe houtset. Deze Deluxe houtset zorgt ervoor dat de haard nog realistischer wordt. Het hout is met de hand gemaakt, geschroeid en verkoold. Hierdoor zijn de houtblokken super echt en niet te vergelijken met een houtset van andere sfeerhaarden.
 

Vlammen en branderbed

Creëer een geheel persoonlijk vlammenspel
Uniek aan de British Fires New Forest haarden is dat het vlammenspel en branderbed geheel persoonlijk is in te stellen. Is de kleurintensiteit te fel? Dan zet u deze een tandje lager. Zijn de vlammen te hoog? Lagere vlammen, en daardoor een andere vuurbeleving, is geen enkel probleem. Ook de branderbedden zijn zo ingericht dat u hierbij een persoonlijke afweging kunt maken op basis van smaak en voorkeur. Kiest u voor de Diamond Light waarbij het branderbed gevuld is met kristallen of gaat u voor een Forest View of Slate effect waarbij het houtset alle aandacht krijgt.
 

Warmtemodule

Met de Air Curtain Technology
Deze haard is voorzien van een warmtemodule waarmee u de ruimte kunt bij verwarmen. De warmtemodule werkt op basis van ´Air Curtain Technology´. Dat betekent dat er koude lucht naar binnen wordt gezogen en deze vervolgens opgewarmd weer wordt verspreid. De warmtemodule kunt u met een afstandsbediening aanzetten op de temperatuur die u wenst, ergens tussen de 17 en 27 graden. Zo wordt ruimte waarin de haard staat op een efficiënte manier verwarmd.
 

Vuurzichten

Front, tweezijdig en driezijdig
De British Fires New Forest haarden kunnen worden geleverd met verschillende vuurzichten: front haard, tweezijdig of hoek en driezijdig. Elke model heeft zijn eigen voordelen en de afweging die u hierin maakt is geheel afhankelijk van de situatie. De haarden kunnen worden geleverd in diverse afmetingen, maak de juiste keuze.

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!