Filter

Categorieën

Vuurzicht

Merk

Inbouw houthaarden

Fraaie inbouw houthaarden, ofwel de inbouw houtkachel, zorgen voor een ultieme sfeerbeleving in uw ruimte. Dankzij het glas bent u verzekerd van optimale veiligheid, want dit voorkomt eventuele rondvliegende vuurspetters.
Lees meer...
Deze gewilde inbouwhaarden zijn er in zeer uiteenlopende varianten met diverse vuurzichten, zoals doorkijk, frontaal zicht, driezijdig zicht of vanuit een hoek (twee zijden). Hierdoor kunnen wij altijd wel een inbouw houthaard leveren passend bij uw wensen en woonsituatie. In ons assortiment treft u inbouw houthaarden van de merken Kalfire, Barbas, Dik Geurts en Wanders.
 

Houthaarden inbouw voor binnen

Onze houthaarden inbouw zijn speciaal geschikt voor binnen. Ze zijn een prachtige toevoeging voor uw woonkamer, keuken of andere kamer binnenshuis. Onze houthaarden inbouw zijn er in zeer uiteenlopende designs en mogelijkheden voor meer comfort of gebruiksgemak. Bent u toch meer op zoek naar een haard voor buiten? Neem dan eens een kijkje bij onze terrashaarden.
 

Onze merken: Kalfire, Barbas, Dik Geurts en Wanders

We bieden inbouw houthaarden van Kalfire, Barbas, Dik Geurts en Wanders. Met een inbouw houthaard uit de W-serie van Kalfire kiest u voor een ultieme houtvuurbeleving volgens de laatste technieken. Wij zijn al vele jaren tevreden dealer van Kalfire houthaarden. Het Nederlandse merk Barbas heeft naam gemaakt op het gebied van (inbouw) houthaarden. Barbas biedt topkwaliteit haarden met veel keuzevrijheid. Of laat u een houthaard van Wanders inbouwen? In dat geval kiest u voor een eigenzinnig uiterlijk dankzij de bijzondere designs die Wanders houthaarden te bieden hebben.
 

Een inbouw houtkachel: ultieme sfeerbeleving

Een ingebouwde houtkachel zorgt voor een ultiem (warme) sfeerbeleving in uw ruimte. Geniet van de warmte en het knisperende geluid van echt brandend hout. Bovendien geeft een inbouw kachel een unieke invulling aan uw interieur. Zo is een inbouw houtkachel een verrijking voor iedere ruimte!
 

Hoog rendement & lage fijnstofuitstoot

Onze houthaarden kennen uitstekende stookeigenschappen. Dankzij nieuwe technieken en ontwikkelingen in de afgelopen jaren bieden onze haarden een bijzonder hoog warmte rendement en blijft de fijnstofuitstoot tot een minimum beperkt. Ten opzichte van een open haard wordt er in een (gesloten) houthaard een veel hogere temperatuur bereikt met een volledigere verbranding. Hierdoor is het proces van verbranding een stuk schoner en wordt er meer warmte afgegeven. Het gebruik van de juiste houtkachel speelt een cruciale rol in de uitstoot van fijnstof. De uitstoot van een oude houtkachel waarin deze technieken ontbreken is vele malen hoger dan bij een moderne haard. Essentieel hierbij is ook het juiste rookkanaal. Daarnaast is het van belang dat u schoon houthaard gebruikt en op de goede manier stookt. 
 

In doorkijk, driezijdig, frontaal en hoek modellen

Inbouw houthaarden zijn er in uiteenlopende vuurzichten. Hierbij heeft u zicht op het vuur vanuit één hoek, drie verschillende kanten (driezijdig), alleen recht van voren (frontaal) of doorkijk. Dit laatste vuurzicht wanneer de haard bijvoorbeeld midden in de ruimte geplaatst is. Voor iedere woonsituatie hebben we zo een passende inbouw haard.
 
Inbouw houthaard van Kalfire


Een houthaard (laten) inbouwen

Voor het inbouwen van een houthaard in uw (woon)ruimte zijn er diverse mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een ombouw om de haard te maken op de plaats waar u de haard wilt plaatsen. Ook kunt u een houthaard inbouwen in een meubel. Bij de Groot Kachels weten we als geen ander hoe we dit aan moeten pakken en helpen we u hier graag mee. Kom eens langs in onze showroom of neem vooraf even contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.
De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!