Houthaarden

Houthaarden


Houtvuur: Eeuwenoud, ongeevenaard vlammenspel en behaaglijke warmte!

Het oerkarakter van vuur heeft altijd al een grote aantrekkingskracht op mensen gehad. Wie houdt van gezellig rondom het vuur zitten, het knisperende hout en het poken tussen de smeulende houtblokken kiest er vaak zonder twijfel voor om een houthaard of houtkachel te kopen. Hout stoken is mogelijk in vele varianten, denk aan openhaarden, inzethaarden, inbouwhaarden, liftdeurhaarden of houtkachels.

Openhaard en kachel in 1?

De liftdeurhaard is een combinatie van de openhaard en de kachel met deuren. Dit type houthaard is namelijk als openhaard te stoken en met een simpele beweging te sluiten. Om deze reden is dit een geslaagde combinatie van optimaal rendement van ruim 80% of en tegelijk toch het directe vuur. Dit alles met strakke vormgeving en technische intelligentie. Bekijk eens de pagina Kal-fire houthaarden, hier zijn diverse liftdeurhaarden te zien.

Onbeperkt assortiment houthaarden & houtkachels

Wij hebben alle soorten houthaarden; openhaarden, houtkachels, inzethaarden, inbouwhaarden en liftdeurhaarden in onze showroom staan om te bekijken en kunnen u ook uitgebreid over de mogelijkheden informeren wanneer u van plan bent een houtkachel aan te schaffen.

U kunt bij ons terecht voor houthaarden en houtkachels van o.a. de merken:
Kal-fire, Dik Geurts, Spartherm, Dovre houtkachels, Barbas, Skantherm, en Wanders haarden.

Interesse in een houthaard? Kom dan eens kijken in onze showroom.
Interesse? Neem contact met ons op
Mark uit: Herpt
Prima dienstverlening. Aandachtspunt: kachel was niet exact in het midden van de nieuwe ombouw geplaatst. Gelukkig heeft de stucadoor dat netjes kunnen oplossen. Maar wel extra werk voor de stucadoor dus.

Of de haard ook naar wens gaat werken is nog afwachten. De boel moet eerst drogen. Daarvoor is deze beoordeling eigenlijk te vroeg aangeboden.
7,7 / 10
Willie/Ria uit: Ammerzoden
Jammer van het twee keer verplaatsen van de installatie afspraak, zijn we zeer tevreden over de plaatsing van de kachel. Heel vriendelijke en nette mannen die alles keurig hebben afgewerkt.
8,3 / 10