Houthaarden

Houthaarden


Houtvuur: Eeuwenoud, ongeevenaard vlammenspel en behaaglijke warmte!

Het oerkarakter van vuur heeft altijd al een grote aantrekkingskracht op mensen gehad. Wie houdt van gezellig rondom het vuur zitten, het knisperende hout en het poken tussen de smeulende houtblokken kiest er vaak zonder twijfel voor om een houthaard of houtkachel te kopen. Hout stoken is mogelijk in vele varianten, denk aan openhaarden, inzethaarden, inbouwhaarden, liftdeurhaarden of houtkachels.

Openhaard en kachel in 1?

De liftdeurhaard is een combinatie van de openhaard en de kachel met deuren. Dit type houthaard is namelijk als openhaard te stoken en met een simpele beweging te sluiten. Om deze reden is dit een geslaagde combinatie van optimaal rendement van ruim 80% of en tegelijk toch het directe vuur. Dit alles met strakke vormgeving en technische intelligentie. Bekijk eens de pagina Kal-fire houthaarden, hier zijn diverse liftdeurhaarden te zien.

Onbeperkt assortiment houthaarden & houtkachels

Wij hebben alle soorten houthaarden; openhaarden, houtkachels, inzethaarden, inbouwhaarden en liftdeurhaarden in onze showroom staan om te bekijken en kunnen u ook uitgebreid over de mogelijkheden informeren wanneer u van plan bent een houtkachel aan te schaffen.

U kunt bij ons terecht voor houthaarden en houtkachels van o.a. de merken:
Kal-fire, Dik Geurts, Spartherm, Dovre houtkachels, Barbas, Skantherm, en Wanders haarden.

Interesse in een houthaard? Kom dan eens kijken in onze showroom.
Interesse? Neem contact met ons op
Jaap uit: Waalwijk
Begin dit jaar een houtkachel gekocht bij de Groot. Via marktplaats terecht gekomen en een mooie deal gemaakt op een overjarig type. Daar merkte ik overigens niets van tijdens de gesprekken, planning, en plaatsing. Allemaal super vriendelijk en correct. Ik zou zo iedereen uit de buurt door sturen naar jullie. We genieten nu al een aantal maanden weer van de kachel en hij is, zoals geadviseerd perfect voor onze huiskamer. Kreeg tevens de waarschwuing om de schoorsteen niet te laten vervangen door de schoorsteenveger. En welja de schoorsteenveger probeerde me precies het verhaal aan te smeren als waar ik voor gewaarschuwd was. Kortom, top geregeld De Groot! We zitten er warmpjes bij!
9,6 / 10
Martin uit: Rosmalen
Er word zeer nauwkeurig en netjes gewerkt, complimenten voor de werknemers!!! TOP !!!
7,7 / 10