Over ons


Familiebedrijf met passie voor vuur

Toen Ben de Groot rond 1985 tijdens de verbouwing van zijn eigen huis zijn eerste kachel installeerde was hij onmiddellijk verkocht. Een passie voor vuur die hij, ook nu nog, graag deelt met anderen. Hij wist enkele leveranciers te overtuigen en vanuit een showroom van slechts 10 m2 werd De Groot Kachels geboren. Het bedrijf groeit in de jaren erop uit tot een echte speciaalzaak en biedt inmiddels een ruim assortiment aan kachels en haarden.

In 2009 verhuisde De Groot Kachels naar het huidige pand aan de Bulkseweg. Met de nieuwbouw van een royale toonzaal ambieert De Groot Kachels dé kachel- en haardspecialist in de regio te zijn en te blijven!

Dat Ben’s enthousiasme aanstekelijk is blijkt wel uit het feit dat inmiddels zowel dochter Simone als dochter Bernadette al enkele jaren het team versterken. Met hen heeft De Groot Kachels een volgende generatie met passie voor vuur in huis en maakt het zich sterk voor de toekomst.

Onze partners

Interesse? Neem contact met ons op
Patrick uit: Sint-Michielsgestel
Eerlijk advies gehad over wat wel en niet kan.

Uiteindelijk mooie gashaard laten installeren.
9,1 / 10
Sven uit: Moerkapelle
De Groot Kachels heeft ons prima geholpen bij het realiseren van onze droomhaard. Goed advies, perfect nakomen van afspraken en regelmatig persoonlijk contact is wat wij als heel prettig hebben ervaren.


We zijn erg blij met het resultaat!
9,3 / 10