British Fires

British Fires New Forest 1600

De New Forest 1600 elektrische haard brengt vlam technologie naar een hoger niveau. De LED vlammen zijn bijna ongelooflijk in diepte en kleur van het vuur. Bovendien verspreiden de vlammen zich over het hele vuur omdat ze gebruik maken van elke hoek. Daarnaast zijn de karakteristieke houtblokken gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze houtblokken passen perfect bij elkaar en brengen elk detail in beeld. Het lijkt net alsof dit houtblok is gevonden tijdens een wandeling in het New Forest bos in Engeland.
Ook zijn alle haarden uitgerust met Air Curtain technologie. Dit zorgt ervoor dat de koelere lucht naar binnen circuleert en de verwarmde lucht terug in de kamer wordt verspreid. Dit is voor de New Forest 1600 mogelijk door het dubbele en unieke uitlaatsysteem.

Het model New Forest 1600 is modulair en daardoor leverbaar in Front model, Hoekmodel en 3-zijdig model.

Producteigenschappen:
-Warmtevermogen: 1500 W
-Voedingsspanning: 220–240 V AC
-Verlichting: LED
-CE Gecertificeerd
Geleverd met:
-Keramische stammen en decoratiemateriaal
-Standaard kader 120mm
-Afstandsbediening
-Zijpanelen voor ombouwen naar hoek/ 3-zijdig
Optioneel:
-Deluxe logs van echt hout
-Dark Glass
-Verdiept kader 300mm
Brochure aanvragen Offerte aanvragen
  • Specificaties
  • British Fires informatie

Specificaties

British Fires British Fires New Forest 1600
Elektrisch
Inbouw
Driezijdig
Front
Hoek

Documentatie

British Fires British Fires New Forest 1600

British Fires informatie

British Fires informatie
British Fires elektrische haarden is een zeer vooruitstrevend merk binnen de markt. Zij vervaardigen elektrische haarden met de nieuwste technieken en zijn vooruitstrevend als het gaat om de nieuwste vlamtechnologieën. De veelzijdigheid van de inbouwhaarden geeft vrijheid om creatief te zijn met hoe de haarden geplaatst kunnen worden.
 

Levensecht vuurbeeld met British Fires

Met Deluxe real logs
Naast het standaard houtset is deze haard van British Fires optioneel uit te breiden met een Deluxe houtset. Deze Deluxe houtset zorgt ervoor dat de haard nog realistischer wordt. Het hout is met de hand gemaakt, geschroeid en verkoold. Hierdoor zijn de houtblokken super echt en niet te vergelijken met een houtset van andere sfeerhaarden.
 

Vlammen en branderbed

Creëer een geheel persoonlijk vlammenspel
Uniek aan de British Fires New Forest haarden is dat het vlammenspel en branderbed geheel persoonlijk is in te stellen. Is de kleurintensiteit te fel? Dan zet u deze een tandje lager. Zijn de vlammen te hoog? Lagere vlammen, en daardoor een andere vuurbeleving, is geen enkel probleem. Ook de branderbedden zijn zo ingericht dat u hierbij een persoonlijke afweging kunt maken op basis van smaak en voorkeur. Kiest u voor de Diamond Light waarbij het branderbed gevuld is met kristallen of gaat u voor een Forest View of Slate effect waarbij het houtset alle aandacht krijgt.
 

British Fires warmtemodule

Met de Air Curtain Technology
Deze haard is voorzien van een warmtemodule waarmee u de ruimte kunt bij verwarmen. De warmtemodule werkt op basis van ´Air Curtain Technology´. Dat betekent dat er koude lucht naar binnen wordt gezogen en deze vervolgens opgewarmd weer wordt verspreid. De warmtemodule kunt u met een afstandsbediening aanzetten op de temperatuur die u wenst, ergens tussen de 17 en 27 graden. Zo wordt ruimte waarin de haard staat op een efficiënte manier verwarmd.
 

Vuurzichten

Front, tweezijdig en driezijdig
De British Fires New Forest haarden kunnen worden geleverd met verschillende vuurzichten: front haard, tweezijdig of hoek en driezijdig. Elke model heeft zijn eigen voordelen en de afweging die u hierin maakt is geheel afhankelijk van de situatie. De haarden kunnen worden geleverd in diverse afmetingen, maak de juiste keuze.

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!