Dik Geurts

Dik Geurts Odin Tunnel Fixed

Prachtige hangende tunnel haard van Dik Geurts

Op zoek naar een stijlvolle designhaard die voor de nodige warmte zorgt? Kijk dan zeker eens naar de Dik Geurts Odin Tunnel Fixed houtkachel. Dit model staat bekend om zijn prachtige design, waarbij de ronde vorm opvalt. Dit zorgt voor een unieke uitstraling die de kachel doet opvallen en een echte blikvanger vormt in uw huis. De Dik Geurts Odin is verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder de tunnelhaard of frontzicht, maar ook als hangvariant, aan de muur of in combinatie met een plateau. Kies het model dat het beste bij uw interieur past en geniet van de warmte en sfeer die deze houtkachel te bieden heeft.

Odin Tunnel Fixed
Vermogen: 6-10KW
Energielabel: A
Brochure aanvragen Offerte aanvragen
  • Specificaties
  • Dik Geurts informatie

Specificaties

Dik Geurts Dik Geurts Odin Tunnel Fixed
Hout
Hangend
Doorkijk

Documentatie

Dik Geurts Dik Geurts Odin Tunnel Fixed

Dik Geurts informatie

Dik Geurts informatie
Vuur en eenvoud
Naast ontwerpers van houtkachels is Dik Geurts vooral liefhebber van het echte houtvuur. Ze vertellen je dan ook graag hoe vuur wordt opgewekt, wordt beïnvloed en gecontroleerd. Ze vertellen je waarom onze haarden en kachels zo eenvoudig zijn in gebruik en toch een optimale verbranding hebben.

Maar nog liever laten ze je het zien. Hoe het vuur in een Dik Geurts haard of kachel tot leven komt. Dat je de volledige controle hebt over het vuur en het vlammenspel. Ze laten je zien hoe eenvoud, ervaring en kennis perfect samenwerken in het allermooiste houtvuur. 

Zo doordacht, zo simpel in gebruik
Iedere ‘Dik Geurts’ zorgt voor een hoog rendement en een zo schoon mogelijke verbranding. Alle modellen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en certificeringen, ze horen bij de absolute top als het gaat om verbrandingstechniek. Hierbij hoef je geen houtstookexpert te zijn om een mooi houtvuur te maken.

Volledige controle
De meeste Dik Geurts toestellen zijn heel eenvoudig te bedienen. Met slechts één hendel voor het reguleren van de verbrandingslucht. Eén stand laat de primaire lucht door en zorgt voor een snelle ontbranding van het vuur. De andere stand combineert de primaire lucht met een tweede luchtstroom en zorgt zo voor een optimale verbranding.

De Groot Kachels, uw Dik Geurts-specialist
Meer weten? Kom eens langs in onze showroom of maak een afspraak.
 

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!