Beaufort

Beaufort Advanced 8kW

De Beaufort Advanced 8 kW is een vrijstaande houtkachel met een authentieke uitstraling. De voorgaande Beaufort Classic 8 kW was al goed, maar deze verbeterde versie overtreft het! De Advanced serie is voorzien van een extra vlamkeerplaat voor meer efficiëntie.
Bovendien kan de Beaufort Advanced 8 kW aan de onderkant van de haard worden aangesloten op een externe zuurstoftoevoer, waardoor deze variant ook geschikt is voor nieuwbouw- of passieve woningen.
Met een vermogen tot ca. 8 kW kan de Beaufort Advanced 8 kW moeiteloos middelgrote tot grote woonruimten verwarmen, met een uitstekend rendement.
Deze kachel heeft ook het Triple Pilot luchtschuif systeem, met 3 afzonderlijk bedienbare luchtschuiven voor een nauwkeurige regeling van de zuurstoftoevoer.
De houtkachels van Beaufort staan bekend om hun milieuvriendelijke stookproces.
De Beaufort Advanced 8 kW is krachtig, rendabel en milieuvriendelijk.
De brandkamer is bekleed met vermiculiet, wat zorgt voor een gegarandeerd rendement bij verschillende temperaturen. De haard is voorzien van een dubbelwandige stalen constructie, waardoor de warmte voornamelijk via convectie wordt verspreid. Reguleer het vuur nauwkeurig met behulp van de primaire, secundaire en tertiaire luchttoevoer.

Advanced 8kW
Vermogen: 8kW
Energielabel: A
Brochure aanvragen Offerte aanvragen
  • Specificaties
  • Beaufort informatie

Specificaties

Beaufort Beaufort Advanced 8kW
Hout
Vrijstaand

Documentatie

Beaufort Beaufort Advanced 8kW

Beaufort informatie

Beaufort informatie

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!