Beaufort

Beaufort Match

Beaufort Match houtkachel

De Beaufort Match is een prachtige vrijstaande houtkachel met een strak ontwerp. Dankzij de optionele Matchbox kan je deze op verschillende manieren neerzetten.
De Match biedt variatie en is minimalistischer dan andere Beaufort houtkachels zoals de Advanced en de Classic. Hierdoor past hij perfect in zowel moderne als landelijke interieurs.
Bij de Beaufort Match krijg je de afgebeelde houtopslag (sokkel) meegeleverd. Wil je de kachel uitbreiden met een bijpassende kubus/bijzettafel? De Matchbox voegt niet alleen een meubelstuk toe aan je interieur, maar biedt ook extra opbergruimte.
Met afmetingen van 100.7 x 46.5 x 38 cm (hxbxd) past deze vrijstaande houtkachel op veel plekken. Het grote glasoppervlak zorgt voor een ongehinderd zicht op de vlammen en creëert extra sfeer.
Het tijdloze design van de Beaufort Match past in elke setting. Met een vermogen tot circa 6.4 kW zorgt de Match voor een warm huis.
Het stoken van hout brengt niet alleen letterlijke warmte, maar ook gezelligheid. Van hout halen tot het genieten van de warmte en sfeer, het is een complete ervaring.
De Beaufort Match is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Match
Vermogen: 4-8kW
Energielabel: A
Brochure aanvragen Offerte aanvragen
  • Specificaties
  • Beaufort informatie

Specificaties

Beaufort Beaufort Match
Hout
Vrijstaand

Documentatie

Beaufort Beaufort Match

Beaufort informatie

Beaufort informatie

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!