Den Bosch Haarden Schouwen - Kachels

Den Bosch Haarden Schouwen - Kachels

U bent op zoek naar een haard in de regio Den Bosch? Dan bent u bij De Groot kachels op de juist plek. De Groot Kachels is gespecialiseerd in kachels, haarden en schouwen met vooraanstaande merken in het assortiment. Het aanbod aan het soort haarden en schouwen is divers. Ook kan De Groot maatwerk haarden leveren. Bekijk hier het diverse aanbod aan haarden en schouwen:
Den Bosch Haarden en Kachels

Haarden en Kachels Den Bosch

Bij De Groot Kachels hebben wij een groot assortiment aan haarden en kachels. Wij hebben hiervan o.a. de merken Wanders, Global Fires en Faber. Wij verzorgen ook het onderhoud voor uw haard of kachel in de regio Den Bosch. We beschikken over een ruim assortiment sfeerhaarden van modern tot klassieke haarden. Al onze haarden zijn branden opgesteld in onze ruime showroom. Voor elk interieur hebben we een passende haard. Heeft u specifieke wensen voor uw haard? Wij leveren ook een haard op maat in Den Bosch. 

Haard of Kachel kopen?

Schouwen Den Bosch

Interesse in een schouw? Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten schouwen. Zo hebben wij onder andere moderne schouwen en schouwen in vele steensoorten en uitvoeringen. In onze showroom staat een breed scala aan schouwen, van Frans rustiek tot modern, in vele steensoorten en uitvoeringen. Denk hierbij aan marmer, graniet of kalkzandsteen dat afhankelijk van de soort kan worden gezoet of gepolijst. De Groot Kachels is officieel dealer van de volgende merken: Schouwen Den Bosch

Schouw laten plaatsen in Den Bosch

Wilt u een schouw laten plaatsen in Den Bosch? Dat is zeker mogelijk, De Groot Kachels is gevestigd in Kerkdriel. Wij hebben in onze showroom een ruime keus aan verschillende type schouwen. Van Frans rustiek tot moderne schouwen.

Showroom
Onze showroom is makkelijk bereikbaar vanuit Den Bosch. In de showroom van 2 etages vindt u een ruime keus aan haarden, kachels en schouwen. Bij ons is de mogelijk om de haarden brandend te bekijken. Hierdoor ervaart u welke haard het beste bij u past.

Interesse in een Haard of Kachel Den Bosch?

Interesse, vragen of u wil onze showroom komen bekijken? Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak.

Interesse? Neem contact met ons op
Bram
Deskundig, vriendelijk, conform afspraak
9 / 10
Bert
4 sterren: goede service, goed behandeld
9 / 10