Dik Geurts

Dik Geurts Modivar 5 Floating Plateau

De Dik Geurts Modivar 5 Floating Plateau: Een Prachtig Nieuw Designhaard

De bekende Nederlandse haardenfabrikant heeft weer een nieuw pareltje op de markt gebracht: De Dik Geurts Modivar 5 Floating Plateau. Deze houtkachel is stijlvol op een plateau geplaatst en beschikt over een alternatieve deur met bijpassende handgreep, wat het strakke uiterlijk compleet maakt. Ondanks de gelijkenissen met de Dik Geurts Ivar 5, heeft de Modivar een geheel eigen uitstraling.
Met een gemiddelde warmteproductie van 5 kW is de Modivar ideaal voor moderne woningen. Daarnaast is er ook een RS-variant (Room Sealed) beschikbaar, waardoor deze haard perfect geschikt is voor kierdichte- en passiefwoningen. Net als andere Dik Geurts haarden heeft de Modivar maar één luchtschuif nodig om van zuurstof te worden voorzien. De haard kan zowel met boven- als achteraansluiting worden uitgerust. Kortom, de Dik Geurts Modivar 5 Floating Plateau is een waar prachtexemplaar dat in elke moderne woning tot zijn recht komt.

Modivar 5 Floating Plateau
Vermogen:4-6KW
Energielabel: A+
Brochure aanvragen Offerte aanvragen
  • Specificaties
  • Dik Geurts informatie

Specificaties

Dik Geurts Dik Geurts Modivar 5 Floating Plateau
Hout
Vrijstaand
Front

Documentatie

Dik Geurts Dik Geurts Modivar 5 Floating Plateau

Dik Geurts informatie

Dik Geurts informatie
Vuur en eenvoud
Naast ontwerpers van houtkachels is Dik Geurts vooral liefhebber van het echte houtvuur. Ze vertellen je dan ook graag hoe vuur wordt opgewekt, wordt beïnvloed en gecontroleerd. Ze vertellen je waarom onze haarden en kachels zo eenvoudig zijn in gebruik en toch een optimale verbranding hebben.

Maar nog liever laten ze je het zien. Hoe het vuur in een Dik Geurts haard of kachel tot leven komt. Dat je de volledige controle hebt over het vuur en het vlammenspel. Ze laten je zien hoe eenvoud, ervaring en kennis perfect samenwerken in het allermooiste houtvuur. 

Zo doordacht, zo simpel in gebruik
Iedere ‘Dik Geurts’ zorgt voor een hoog rendement en een zo schoon mogelijke verbranding. Alle modellen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en certificeringen, ze horen bij de absolute top als het gaat om verbrandingstechniek. Hierbij hoef je geen houtstookexpert te zijn om een mooi houtvuur te maken.

Volledige controle
De meeste Dik Geurts toestellen zijn heel eenvoudig te bedienen. Met slechts één hendel voor het reguleren van de verbrandingslucht. Eén stand laat de primaire lucht door en zorgt voor een snelle ontbranding van het vuur. De andere stand combineert de primaire lucht met een tweede luchtstroom en zorgt zo voor een optimale verbranding.

De Groot Kachels, uw Dik Geurts-specialist
Meer weten? Kom eens langs in onze showroom of maak een afspraak.
 

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!