Dik Geurts

Dik Geurts Modivar 5 Store

De Dik Geurts Modivar 5 Store Front: Een Nieuwe, Stijlvolle Designhaard

De Dik Geurts Modivar 5 Store Front is een prachtige, nieuwe houtkachel die op een strak voetstuk rust. Het ontwerp van de Modivar is gebaseerd op dat van de Dik Geurts Ivar 5, maar heeft een strakker uiterlijk dankzij een alternatieve deur met bijpassende handgreep. Dit innovatieve ontwerp is afkomstig van de Nederlandse haardenfabrikant en zal zeker indruk maken.
Met een gemiddeld vermogen van 5 kW is de Modivar ideaal voor moderne huizen. Bovendien is de haard ook beschikbaar in de RS-variant (Room Sealed), wat hem geschikt maakt voor kierdichte en passiefwoningen. Zoals Dik Geurts al eerder heeft gedaan, is de Modivar uitgerust met slechts één luchtschuif, waarmee u de haard gemakkelijk van zuurstof kunt voorzien. Deze haard kan worden aangesloten op de boven- of achterkant en biedt alles wat u nodig heeft voor een gezellige sfeer in huis.

Modivar 5 Store
Vermogen: 4-6KW
Energielabel: A+
Brochure aanvragen Offerte aanvragen
  • Specificaties
  • Dik Geurts informatie

Specificaties

Dik Geurts Dik Geurts Modivar 5 Store
Hout
Vrijstaand
Front

Documentatie

Dik Geurts Dik Geurts Modivar 5 Store

Dik Geurts informatie

Dik Geurts informatie
Vuur en eenvoud
Naast ontwerpers van houtkachels is Dik Geurts vooral liefhebber van het echte houtvuur. Ze vertellen je dan ook graag hoe vuur wordt opgewekt, wordt beïnvloed en gecontroleerd. Ze vertellen je waarom onze haarden en kachels zo eenvoudig zijn in gebruik en toch een optimale verbranding hebben.

Maar nog liever laten ze je het zien. Hoe het vuur in een Dik Geurts haard of kachel tot leven komt. Dat je de volledige controle hebt over het vuur en het vlammenspel. Ze laten je zien hoe eenvoud, ervaring en kennis perfect samenwerken in het allermooiste houtvuur. 

Zo doordacht, zo simpel in gebruik
Iedere ‘Dik Geurts’ zorgt voor een hoog rendement en een zo schoon mogelijke verbranding. Alle modellen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en certificeringen, ze horen bij de absolute top als het gaat om verbrandingstechniek. Hierbij hoef je geen houtstookexpert te zijn om een mooi houtvuur te maken.

Volledige controle
De meeste Dik Geurts toestellen zijn heel eenvoudig te bedienen. Met slechts één hendel voor het reguleren van de verbrandingslucht. Eén stand laat de primaire lucht door en zorgt voor een snelle ontbranding van het vuur. De andere stand combineert de primaire lucht met een tweede luchtstroom en zorgt zo voor een optimale verbranding.

De Groot Kachels, uw Dik Geurts-specialist
Meer weten? Kom eens langs in onze showroom of maak een afspraak.
 

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!