Dik Geurts

Dik Geurts Modivar 5 Store Corner

De Dik Geurts Modivar 5 Store Corner: een Houtkachel van Nederlands Fabrikaat

De Dik Geurts Modivar 5 Store Corner is een nieuwe houtkachel, die op een stijlvol voetstuk rust. Het handige houtvak onder de haard is voorzien van een opening aan de linkerzijde om hout op te bergen. De brandkamer is gebaseerd op die van de Dik Geurts Ivar 5, maar de Modivar oogt strakker vanwege de alternatieve deur met bijpassende handgreep. Deze nieuwe designhaard is ontwikkeld op de tekentafel van een Nederlandse haardenfabrikant en is een waar pronkstuk.
De Modivar produceert gemiddeld 5 kW aan warmte, wat ideaal is voor moderne woningen.
Bovendien is deze haard ook verkrijgbaar in een RS-variant (Room Sealed), waardoor hij geschikt is voor kierdichte en passiefwoningen. Zoals bij alle haarden van Dik Geurts heeft ook de Modivar maar één enkele luchtschuif, waarmee u de haard gemakkelijk van zuurstof kunt voorzien. De haard beschikt over de mogelijkheid om uitgerust te worden met een boven- of achteraansluiting.

Modivar 5 Store Corner
Vermogen:4-6KW
Energielabel: A+
Brochure aanvragen Offerte aanvragen
  • Specificaties
  • Dik Geurts informatie

Specificaties

Dik Geurts Dik Geurts Modivar 5 Store Corner
Hout
Vrijstaand
Front

Documentatie

Dik Geurts Dik Geurts Modivar 5 Store Corner

Dik Geurts informatie

Dik Geurts informatie
Vuur en eenvoud
Naast ontwerpers van houtkachels is Dik Geurts vooral liefhebber van het echte houtvuur. Ze vertellen je dan ook graag hoe vuur wordt opgewekt, wordt beïnvloed en gecontroleerd. Ze vertellen je waarom onze haarden en kachels zo eenvoudig zijn in gebruik en toch een optimale verbranding hebben.

Maar nog liever laten ze je het zien. Hoe het vuur in een Dik Geurts haard of kachel tot leven komt. Dat je de volledige controle hebt over het vuur en het vlammenspel. Ze laten je zien hoe eenvoud, ervaring en kennis perfect samenwerken in het allermooiste houtvuur. 

Zo doordacht, zo simpel in gebruik
Iedere ‘Dik Geurts’ zorgt voor een hoog rendement en een zo schoon mogelijke verbranding. Alle modellen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en certificeringen, ze horen bij de absolute top als het gaat om verbrandingstechniek. Hierbij hoef je geen houtstookexpert te zijn om een mooi houtvuur te maken.

Volledige controle
De meeste Dik Geurts toestellen zijn heel eenvoudig te bedienen. Met slechts één hendel voor het reguleren van de verbrandingslucht. Eén stand laat de primaire lucht door en zorgt voor een snelle ontbranding van het vuur. De andere stand combineert de primaire lucht met een tweede luchtstroom en zorgt zo voor een optimale verbranding.

De Groot Kachels, uw Dik Geurts-specialist
Meer weten? Kom eens langs in onze showroom of maak een afspraak.
 

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!