Dik Geurts

Dik Geurts Soren 5

De Dik Geurts Soren 5 Low Houtkachel: sfeervol en rendabel

Een houtkachel zoals de Soren 5 Low van Dik Geurts is niet alleen een bron van warmte, maar ook een sfeervolle toevoeging aan elk huis. Het houtvuur en de vlammen zorgen voor een gezellige ambiance in huis. Deze vrijstaande houtkachel heeft een hoog rendement en verliest weinig warmte. Om ervoor te zorgen dat de kachel op een veilige manier geplaatst wordt, moet er voldoende ruimte zijn in de kamer, goed advies is daarom van belang. Naast het aantal kuubs in de woonruimte, speelt de isolatiegraad en de vorm van de woning een rol bij het kiezen van de juiste kachel.
De Soren 5 Low is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Neem contact op met onze verkopers voor meer informatie en ontdek welke vrijstaande houtkachel het beste bij uw woning past.

Soren 5
Vermogen: 4-7kW
Energielabel: A+
Brochure aanvragen Offerte aanvragen
  • Specificaties
  • Dik Geurts informatie

Specificaties

Dik Geurts Dik Geurts Soren 5
Hout
Vrijstaand
Front

Documentatie

Dik Geurts Dik Geurts Soren 5

Dik Geurts informatie

Dik Geurts informatie

Vuur en eenvoud met Dik Geurts

Naast ontwerpers van houtkachels is Dik Geurts vooral liefhebber van het echte houtvuur. Ze vertellen je dan ook graag hoe vuur wordt opgewekt, wordt beïnvloed en gecontroleerd. Ze vertellen je waarom onze haarden en kachels zo eenvoudig zijn in gebruik en toch een optimale verbranding hebben.

Maar nog liever laten ze je het zien. Hoe het vuur in een Dik Geurts haard of kachel tot leven komt. Dat je de volledige controle hebt over het vuur en het vlammenspel. Ze laten je zien hoe eenvoud, ervaring en kennis perfect samenwerken in het allermooiste houtvuur. 
 

Zo doordacht, zo simpel in gebruik

Iedere ‘Dik Geurts’ zorgt voor een hoog rendement en een zo schoon mogelijke verbranding. Alle modellen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en certificeringen, ze horen bij de absolute top als het gaat om verbrandingstechniek. Hierbij hoef je geen houtstookexpert te zijn om een mooi houtvuur te maken.


Volledige controle

De meeste Dik Geurts toestellen zijn heel eenvoudig te bedienen. Met slechts één hendel voor het reguleren van de verbrandingslucht. Eén stand laat de primaire lucht door en zorgt voor een snelle ontbranding van het vuur. De andere stand combineert de primaire lucht met een tweede luchtstroom en zorgt zo voor een optimale verbranding.

De Groot Kachels, uw Dik Geurts-specialist
Meer weten? Kom eens langs in onze showroom of maak een afspraak.
 

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!