Dik Geurts

Dik Geurts Vidar Triple Small Floating Frame

Dik Geurts Vidar Triple Small Floating Plateau Houtkachel

De Vidar-serie biedt een zeer strakke en compacte, maar toch robuuste vrijstaande houtkachel, de Vidar Triple Small. Met drie zijden en grote ramen biedt deze kachel een prachtig zicht op het houtvuur. Met een strakke uitstraling past de Vidar Triple Small Floating Plateau met zijn a-symmetrische plateau in de meeste interieurs.
De Dik Geurts Vidar Triple Small Floating Plateau geeft naast zijn fraaie uiterlijk ook een hoop warmte af. De nominale verwarmingscapaciteit van 7 kW maakt hem geschikt voor het snel verwarmen van middelgrote ruimtes. De haard is zeer gemakkelijk te bedienen via een unieke luchtschuif en is geschikt voor goed geïsoleerde huizen.
De zijruiten van de Dik Geurts Vidar Triple Small Floating Plateau zijn gemaakt van warmte reflecterend infrarood glas. Hierdoor blijft de warmte niet alleen langer in de brandkamer, maar blijven de ruiten ook nog veel langer schoon. De Dik Geurts Vidar Triple Small Floating Plateau heeft een rendement tot ca. 79%, het super efficiënte verbrandingssysteem van de Vidar haalt meer warmte uit minder hout.

Vidar Triple Small Floating Plateau:
Vermogen:4-7kW
Energielabel: A
Brochure aanvragen Offerte aanvragen
  • Specificaties
  • Dik Geurts informatie

Specificaties

Dik Geurts Dik Geurts Vidar Triple Small Floating Frame
Hout
Vrijstaand
Driezijdig

Documentatie

Dik Geurts Dik Geurts Vidar Triple Small Floating Frame

Dik Geurts informatie

Dik Geurts informatie

Vuur en eenvoud met Dik Geurts

Naast ontwerpers van houtkachels is Dik Geurts vooral liefhebber van het echte houtvuur. Ze vertellen je dan ook graag hoe vuur wordt opgewekt, wordt beïnvloed en gecontroleerd. Ze vertellen je waarom onze haarden en kachels zo eenvoudig zijn in gebruik en toch een optimale verbranding hebben.

Maar nog liever laten ze je het zien. Hoe het vuur in een Dik Geurts haard of kachel tot leven komt. Dat je de volledige controle hebt over het vuur en het vlammenspel. Ze laten je zien hoe eenvoud, ervaring en kennis perfect samenwerken in het allermooiste houtvuur. 
 

Zo doordacht, zo simpel in gebruik

Iedere ‘Dik Geurts’ zorgt voor een hoog rendement en een zo schoon mogelijke verbranding. Alle modellen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en certificeringen, ze horen bij de absolute top als het gaat om verbrandingstechniek. Hierbij hoef je geen houtstookexpert te zijn om een mooi houtvuur te maken.


Volledige controle

De meeste Dik Geurts toestellen zijn heel eenvoudig te bedienen. Met slechts één hendel voor het reguleren van de verbrandingslucht. Eén stand laat de primaire lucht door en zorgt voor een snelle ontbranding van het vuur. De andere stand combineert de primaire lucht met een tweede luchtstroom en zorgt zo voor een optimale verbranding.

De Groot Kachels, uw Dik Geurts-specialist
Meer weten? Kom eens langs in onze showroom of maak een afspraak.
 

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!