Dovre

Dovre 525CB

De Dovre 525CB straalt gezelligheid en warmte uit

De Dovre 525CB is de grotere broer van de populaire Dovre 325CB en wordt vervaardigd van hoogwaardig gietijzer. Met een rendement tot ongeveer 80% behoort deze kachel tot de zuinigste op de markt en dankzij de bescheiden afmetingen is hij perfect voor kleinere ruimtes.
Let op: huizen met mechanische ventilatie zijn niet altijd geschikt voor een houtkachel, tenzij deze een buitenluchttoevoer heeft, zoals de Dovre 525. Met deze aansluiting is de kachel ideaal voor moderne woningen.
De 525CB kan houtblokken tot 30 centimeter herbergen en heeft een grote deur aan de voorkant, waardoor u de vlammen goed kunt zien. Kortom, de Dovre 525CB is een houtkachel die u jarenlang warmte en plezier zal bieden.

525CB
Vermogen: 2-10KW
Energielabel: A+
Brochure aanvragen Offerte aanvragen
  • Specificaties
  • Dovre informatie

Specificaties

Dovre Dovre 525CB
Hout
Vrijstaand
Front

Documentatie

Dovre Dovre 525CB

Dovre informatie

Dovre informatie
Vuur met karakter
Het Dovre programma bestaat uit vrijstaande kachels, inbouw- en inzethaarden. In elke categorie vindt u een waaier aan vormgevingen; van hedendaags design tot rustiek, klassiek of Noorse traditie.

Als energiebronnen kunt u kiezen uit hout, kolen of gas. Dovre levert ook multibrandstof-toestellen, waarmee u zowel op hout, bruinkoolbriketten als op kolen kan branden.

De Groot Kachels, uw Dovre-specialist
Meer weten? Kom eens langs in onze showroom of maak een afspraak

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!