Gelderland Haarden - Kachels - Schouwen

Gelderland Haarden - Kachels - Schouwen

U bent op zoek naar een haard of schouw in de regio Gelderland? Dan bent u bij De Groot kachels op de juist plek. De Groot Kachels is gespecialiseerd in kachels, haarden en schouwen met vooraanstaande merken in het assortiment. Het aanbod aan het soort haarden en schouwen is divers. Ook kan De Groot maatwerk haarden leveren. Bekijk hier het diverse aanbod aan haarden en schouwen:
Gelderland haarden en kachels

Haarden en Kachels Gelderland

Bij De Groot Kachels hebben wij een groot assortiment aan haarden en kachels. Wij hebben hiervan o.a. de merken Wanders, Global Fires en Faber. Wij verzorgen ook het onderhoud voor uw haard of kachel in Gelderland.

Voor ieder woninginrichtingen hebben wij de perfecte haard of kachel voor u. Heeft u al een specifieke kachel of haard in gedachten voor uw woning? Onze vakmensen geeft u hierin het beste advies. Samen met u zoeken wij naar de kachel of haard die bij voldoet aan uw wensen.

Daarnaast is het bij De Groot Kachels mogelijk om voor een maatwerk kachel of haarden te gaan. Exclusieve haarden voor ieder budget, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.
U droomt van een haard met een uniek ontwerp, passend bij uw interieur en 100% afgestemd op uw wensen. Úw haard op maat, dat is een droom die de Groot kachels voor u kan realiseren.


Schouwen Gelderland

Interesse in een schouw? Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten schouwen. Zo hebben wij onder andere moderne schouwen en schouwen in vele steensoorten en uitvoeringen. De Groot Kachels is officieel dealer van de volgende merken:
Showroom
Onze showroom is makkelijk bereikbaar vanuit Gelderland. In de showroom van 2 etages vindt u een ruime keus aan haarden, kachels en schouwen. Bij ons is de mogelijk om de haarden brandend te bekijken. Hierdoor ervaart u welke haard het beste bij u past.

Interesse in een Haard of Kachel in Gelderland?

Interesse, vragen of u wil onze showroom komen bekijken? Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak.
Interesse? Neem contact met ons op
Bram
Deskundig, vriendelijk, conform afspraak
9 / 10
Bert
4 sterren: goede service, goed behandeld
9 / 10