Hergom

Hergom E-20 (Hector)

IJzeren kachel met schone verbranding
De ijzeren kachel E-20 (Hector) combineert de nieuwste technologie op het gebied van schone houtverbranding, met de voordelen en kenmerken van gietijzer: hoge warmteoverdracht, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Lichtgevend vuur
Dankzij de vuurvaste baksteencoating en het Airwash-glasreinigingssysteem door luchtstroom biedt de E-20 (Hector) houtkachel een spectaculair vuur, helderder dan ooit.

Schone en efficiënte verbranding
De Hergóm E-20 (Hector) kachel is voorzien van een dubbel verbrandingssysteem met externe luchtinlaat, voor uitstekende prestaties en een perfecte werking in sterk geïsoleerde ruimtes, zonder het milieu te schaden.

Hergom E-20 (Hector)
Vermogen: 5,7-10KW
Energielabel: A+
Rendement: 80%
Afmeting: 580mm breed x 752mm hoog x 455mm diep
Brochure aanvragen Offerte aanvragen
  • Specificaties
  • Hergom informatie

Specificaties

Hergom Hergom E-20 (Hector)
Hout
Vrijstaand
Front

Documentatie

Hergom Hergom E-20 (Hector)

Hergom informatie

Hergom informatie
Hergóm, opgericht in 1960 in Santander en sinds het begin toegewijd aan de productie van verwarmingsproducten voor thuis, is vandaag de dag een van de belangrijkste bedrijven in de sector wereldwijd, met vijf productiepunten en vestigingen in Europa en Amerika. Hergom houthaarden zijn innovatief, veilig en bijzonder efficiënt.
 

Experts in gietijzer

Met de garantie van onze eigen gieterij. Hergom is van mening dat gietijzer het ideale materiaal is voor houtgestookte verwarmingsproducten, vanwege de duurzaamheid, robuustheid, esthetische mogelijkheden en grote warmteoverdrachtscapaciteit.
 

Hergom houtkachels: ecologisch, zuinig en veilig

Om ervoor te zorgen dat de houtkachels van Hergom ecologisch, zuinig en veilig zijn, voeren ze voortdurend innovatie- en ontwikkelingswerk uit. Bovenal hebben ze de technische details geperfectioneerd voor een volledige aanpassing aan de Ecodesign-regelgeving.

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!