Hergom

Hergom E-30 S/M/L (Sylvere)

Gietijzeren kachels in drie maten
De E-30 (Sylvere) gietijzeren kachels van Hergóm combineren een groot laadvermogen met hoge prestaties in 3 verschillende maten en vermogens: S, M en L, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw ruimte en verwarmingsbehoeften past.

Spectaculair zicht op het vuur
De E-30-serie (Sylvere) wordt gekenmerkt door de grote breedte van het glas, de binnenplaten en de wit geëmailleerde gietijzeren deflector, verbeteringen die erop gericht zijn u een prachtig zicht op de vlammen te bieden. Dankzij het Airwash luchtstroomreinigingssysteem blijft het glas langdurig schoon en vrij van aanslag.

Hoge efficiëntie
Met primaire en secundaire luchtregeling via één enkele luchtregelaar en buitenluchtinlaat voor installatie in passiefhuizen, zorgt het voor een grote verbrandingsefficiëntie die resulteert in uitstekende prestaties met een minimaal verbruik.

Hergom E-30 S/M/L (Sylvere)
Vermogen S: 7 - 11 KW
Energielabel: A
Rendement: 79,1%
Afmetingen: 590mm breed x 741mm hoog x 492mm diep
Vermogen M: 9 - 13 KW
Energielabel: A
Rendement: 79,2%
Afmetingen: 660mm breed x 777mm hoog x 540mm diep
Vermogen L: 11 - 15 KW
Energielabel: A
Rendement: 79,3%
Afmetingen: 753mm breed x 812mm hoog x 616mm diep
Brochure aanvragen Offerte aanvragen
  • Specificaties
  • Hergom informatie

Specificaties

Hergom Hergom E-30 S/M/L (Sylvere)
Hout
Vrijstaand
Front

Documentatie

Hergom Hergom E-30 S/M/L (Sylvere)

Hergom informatie

Hergom informatie
Hergóm, opgericht in 1960 in Santander en sinds het begin toegewijd aan de productie van verwarmingsproducten voor thuis, is vandaag de dag een van de belangrijkste bedrijven in de sector wereldwijd, met vijf productiepunten en vestigingen in Europa en Amerika. Hergom houthaarden zijn innovatief, veilig en bijzonder efficiënt.
 

Experts in gietijzer

Met de garantie van onze eigen gieterij. Hergom is van mening dat gietijzer het ideale materiaal is voor houtgestookte verwarmingsproducten, vanwege de duurzaamheid, robuustheid, esthetische mogelijkheden en grote warmteoverdrachtscapaciteit.
 

Hergom houtkachels: ecologisch, zuinig en veilig

Om ervoor te zorgen dat de houtkachels van Hergom ecologisch, zuinig en veilig zijn, voeren ze voortdurend innovatie- en ontwikkelingswerk uit. Bovenal hebben ze de technische details geperfectioneerd voor een volledige aanpassing aan de Ecodesign-regelgeving.

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!