Hergom

Hergom Shelburne

Klassiek gietijzeren ontwerp
Het aantrekkelijke vintage ontwerp van de Shelburne houtkachel maakt het tot een zeer veelzijdig product dat gemakkelijk te integreren is in verschillende omgevingen, met alle garanties op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Aantrekkelijke afwerkingen
Naast zwart kunt u kiezen voor een majolicabruine emailleafwerking die het strijkijzer zeer goed hechtende bescherming biedt, het beschermt tegen invloeden van buitenaf en een uitzonderlijke duurzaamheid garandeert, met een glans die na verloop van tijd intact blijft. Het antiaanbakoppervlak maakt een eenvoudige reiniging mogelijk.

Maak het glas altijd schoon
De keramisch glazen voordeur wordt schoon gehouden dankzij het “Airwash” clean glass systeem, dat wordt bereikt dankzij een luchtstroom die vastzittende deeltjes elimineert, zodat een perfect zicht op het vuur verzekerd is.

Hergom Shelburne
Vermogen: 9 - 13 KW
Energielabel: A
Rendement: 79,1%
Afmetingen: 670mm breed x 803mm hoog x 554mm diep
Brochure aanvragen Offerte aanvragen
  • Specificaties
  • Hergom informatie

Specificaties

Hergom Hergom Shelburne
Hout
Vrijstaand
Front

Documentatie

Hergom Hergom Shelburne

Hergom informatie

Hergom informatie
Hergóm, opgericht in 1960 in Santander en sinds het begin toegewijd aan de productie van verwarmingsproducten voor thuis, is vandaag de dag een van de belangrijkste bedrijven in de sector wereldwijd, met vijf productiepunten en vestigingen in Europa en Amerika. Hergom houthaarden zijn innovatief, veilig en bijzonder efficiënt.
 

Experts in gietijzer

Met de garantie van onze eigen gieterij. Hergom is van mening dat gietijzer het ideale materiaal is voor houtgestookte verwarmingsproducten, vanwege de duurzaamheid, robuustheid, esthetische mogelijkheden en grote warmteoverdrachtscapaciteit.
 

Hergom houtkachels: ecologisch, zuinig en veilig

Om ervoor te zorgen dat de houtkachels van Hergom ecologisch, zuinig en veilig zijn, voeren ze voortdurend innovatie- en ontwikkelingswerk uit. Bovenal hebben ze de technische details geperfectioneerd voor een volledige aanpassing aan de Ecodesign-regelgeving.

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!