Noord Brabant Kachels & Haarden

Diverse haarden en kachels in Noord-Brabant, bij De Groot kachels bent u op de juist plek. De Groot Kachels is gespecialiseerd in kachels, haarden en schouwen met vooraanstaande merken in het assortiment. Het aanbod aan het soort haarden en schouwen is divers. Ook kan De Groot maatwerk haarden leveren Bekijk hier het diverse aanbod aan haarden en schouwen.

Brabant kachels en haarden
 

Haarden in Noord-Brabant

Bij De Groot Kachels hebben wij een groot assortiment aan haarden en kachels. Wij hebben hiervan o.a. de merken Wanders, Global Fires en Faber. Wij verzorgen ook het onderhoud voor uw haard of kachel door heel Noord-Brabant. Het meest flexibel bent u met een vrijstaande kachel bent. Ten opzichte van een inbouwhaard kunt u een vrijstaande kachel makkelijker verplaatsen of vervangen. Daarbij ligt de investering die nodig is bij een vrijstaande kachel meestal lager dan van een inbouw. 
 


Noord Brabant kachels

Onze kachels leveren wij door heel Brabant. Wij hebben verschillende soorten kachels zoals; houtkachels, gaskachels of terraskachels. U kunt deze in onze showroom bekijken, hier staan verschillende modellen opgesteld. Wij adviseren graag over de mogelijkheden. 
 

De voordelen van een kachel

Een houtkachel heeft verschillende voordelen. Eén van de dé voordelen is dat de kachels in verschillende stijlen en formaten zijn. Deze kunt u vinden op onze website of in de showroom. Een houtkachel zorgt ook voor enorm veel sfeer in uw huis en warmte.


Waarom kiezen voor De Groot Kachels?

U kunt vertrouwen op:
  • Vakmanschap en innovatie sinds 1986
  • Aangesloten bij vakbranche Het Sfeerverwarmingsgilde
  • Service en kwaliteit, wat bij ons ECHT betekenis heeft
  • Levering en montage van A-Z
 

Schouwen in Noord Brabant

Interesse in een schouw? Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten schouwen. Zo hebben wij onder andere moderne schouwen en schouwen in vele steensoorten en uitvoeringen. De Groot Kachels is officieel dealer van de volgende merken:
Schouw kopen?
 

Showroom

Onze showroom is met vele haarden en kachels is makkelijk bereikbaar vanuit Noord-Brabant. 's-Hertogenbosch is slechts 10 minuten rijden. In de showroom van 2 etages vindt u een ruime keus aan haarden, kachels en schouwen. Bij ons is de mogelijk om de haarden brandend te bekijken. Hierdoor ervaart u welke haard het beste bij u past.
 

Interesse in een haard of kachel in Noord- Brabant?

Interesse, vragen of u wil onze showroom nabij Brabant kachels komen bekijken? Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak.


De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!