Oss Haarden - Kachels - Schouwen

Oss Haarden - Kachels - Schouwen

U bent op zoek naar een haard in de regio Oss? Dan bent u bij De Groot kachels op de juist plek. De Groot Kachels is gespecialiseerd in kachels, haarden en schouwen met vooraanstaande merken in het assortiment. Het aanbod aan het soort haarden en schouwen is divers. Ook kan De Groot maatwerk haarden leveren
Bekijk hier het diverse aanbod aan haarden en schouwen:
Oss haarden of kachels

Haarden en Kachels Oss

Bij De Groot Kachels hebben wij een groot assortiment aan haarden en kachels. Wij hebben hiervan o.a. de merken Wanders, Global Fires en Faber. Wij verzorgen ook het onderhoud voor uw haard of kachel.

Waarom een haard of kachel?

Een kachel of haard brengt sfeer in het interieur en gelukkig is voor elke woning een droomhaard te vinden. Haarden zijn echte sfeermakers voor in uw huis. In de showroom staan altijd een aantal kachels te branden, zodat de gezellige sfeer direct voelbaar is.

Schouwen Oss

Interesse in een schouw? Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten schouwen. Zo hebben wij onder andere moderne schouwen en schouwen in vele steensoorten en uitvoeringen. De Groot Kachels is officieel dealer van de volgende merken:

Wilt u een schouw laten plaatsen in Oss?

Dan is het zeker de moeite waard om onze showroom in Kerkdriel te bezoeken. Wij hebben in onze showroom ruime keus aan verschillende type schouwen. Bij ons is ook een schouw op maat mogelijk. 

Showroom
Onze showroom is makkelijk bereikbaar vanuit Oss. In de showroom van 2 etages vindt u een ruime keus aan haarden, kachels en schouwen. Bij ons is de mogelijk om de haarden brandend te bekijken. Hierdoor ervaart u welke haard het beste bij u past.Interesse?
Interesse, vragen of u wil onze showroom komen bekijken? Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak.
 
Interesse? Neem contact met ons op
Bram
Deskundig, vriendelijk, conform afspraak
9 / 10
Bert
4 sterren: goede service, goed behandeld
9 / 10