Reny

Reny Fennek 50

De Fennek is ontwikkeld in samenwerking met Nederlands bekende industrieel product ontwerper Roderick Vos.
Een gesloten terraskachel rondom voorzien van glas, zodat iedereen kan genieten van de dansende vlammen. Een gesloten verbranding is niet alleen veiliger, maar ook veel efficiënter en milieuvriendelijker.
Met de Fennek creëer je buiten een gezellige plek door de behaaglijke warmte en het sfeervolle vuur. Zo kun je ook ’s avonds laat als het wat kouder wordt én in het voor- en najaar genieten van het leven buiten.

De kachel is modulair opgebouwd, waardoor er ook gekozen kan worden voor een dichte achterkant. Zo kan de Fennek prima voor een muur geplaatst worden.
De Fennek is verkrijgbaar in twee verschillende breedte maten. De aansluiting op de kachel valt in het rookkanaal, zo kan er geen regenwater in de kachel terecht komen. De kachel is standaard voorzien van een betonnen stookbodem.

Alle verdere aansluitmaterialen en of opties kunnen er los bijbesteld worden. De Fennek is volledig opgebouwd uit Cortenstaal en weegt respectievelijk 90 Kg en 110 Kg.
Brochure aanvragen Offerte aanvragen
  • Specificaties
  • Reny informatie

Specificaties

Reny Reny Fennek 50
Hout
Terrashaarden
Front

Documentatie

Reny Reny Fennek 50

Reny informatie

Reny informatie
Reny is een Nederlands familiebedrijf, gevestigd in het Brabantse Duizel. Alle modellen worden volledig in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Een team van vakmensen met een passie voor houtkachels heeft daarvoor de modernste systemen en machines tot haar beschikking. Zo kunnen we de kwaliteit, service en garantie, die we willen leveren, garanderen.

De Groot Kachels, uw Kalfire specialist
Meer weten? Kom eens langs in onze showroom of maak een afspraak

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!