Reny

Reny PIQUIJA

Het model PIQUIA is een oerdegelijke compacte houtkachel van Cor-Ten staal met een industriële uitstraling voor gebruik buiten.
Deze terraskachel heeft een verzinkt stalen deursluiting en roestvast stalen slotbouten rondom, zowel boven als onder de deur. Deze steken mooi af bij het warme roestkleurig plaatmateriaal.Het onderstel van de uitvoering met drie poten is van roestvast staal (rvs) en met vier poten is van Cortenstaal.

Met een terraskachel creëert u buiten een gezellige plek door de behaaglijke warmte en het sfeervolle vuur. Zo kunt u ook ’s avonds laat als het wat kouder wordt én in het voor- en najaar genieten van het leven buiten.
Brochure aanvragen Offerte aanvragen
  • Specificaties
  • Reny informatie

Specificaties

Reny Reny PIQUIJA
Hout
Vrijstaand
Front

Documentatie

Reny Reny PIQUIJA

Reny informatie

Reny informatie
Reny is een Nederlands familiebedrijf, gevestigd in het Brabantse Duizel. Alle modellen worden volledig in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Een team van vakmensen met een passie voor houtkachels heeft daarvoor de modernste systemen en machines tot haar beschikking. Zo kunnen we de kwaliteit, service en garantie, die we willen leveren, garanderen.

De Groot Kachels, uw Kalfire specialist
Meer weten? Kom eens langs in onze showroom of maak een afspraak

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!