Reny

Reny Quercus

Al sinds de eerste dagen van de mensheid biedt een mooi brandend vuur ons veiligheid, troost, warmte en gezelligheid. Bij vuur worden mooie herinneringen opgehaald of sterke verhalen verteld. We denken dan aan een pruttelende pot lekker eten, aan liedjes of aan smakelijk sissende lapjes vlees of vis. ‘Koken en stoken’ dat is de Quercus.
Een houtfornuis die een overvloed aan mogelijkheden biedt om het functionele met het aangename te verenigen. De sfeervolle warmte van het houtvuur optimaal benut voor het bakken van bijvoorbeeld pizza’s of broodjes.
De bovenplaat van de Reny Quercus is de plek voor het bakken van bijvoorbeeld een eitje of het opwarmen van chocolademelk! Een mooi vuur beleef je samen met vrienden. Lekker ontspannen en heerlijk bourgondisch genieten.

De aansluiting op de Quercus valt in het rookkanaal, zo kan er geen regenwater in de kachel terecht komen.
De Quercus is standaard voorzien van een betonnen stookbodem en een betonnen achterwand.
Alle verdere aansluitmaterialen en of opties kunnen er los bijbesteld worden.
De Quercus is volledig opgebouwd uit Cortenstaal en weegt 180 Kg.
Brochure aanvragen Offerte aanvragen
  • Specificaties
  • Reny informatie

Specificaties

Reny Reny Quercus
Hout
Vrijstaand
Driezijdig

Documentatie

Reny Reny Quercus

Reny informatie

Reny informatie
Reny is een Nederlands familiebedrijf, gevestigd in het Brabantse Duizel. Alle modellen worden volledig in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Een team van vakmensen met een passie voor houtkachels heeft daarvoor de modernste systemen en machines tot haar beschikking. Zo kunnen we de kwaliteit, service en garantie, die we willen leveren, garanderen.

De Groot Kachels, uw Kalfire specialist
Meer weten? Kom eens langs in onze showroom of maak een afspraak

Offerte aanvragen

Brochure aanvragen

De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!