Rosmalen Haarden - Kachels - Schouwen

Rosmalen Haarden - Kachels - Schouwen

U bent op zoek naar een haard in de regio Rosmalen? Dan bent u bij De Groot kachels op de juist plek. De Groot Kachels is gespecialiseerd in kachels, haarden en schouwen met vooraanstaande merken in het assortiment. Het aanbod aan het soort haarden en schouwen is divers. Ook kan De Groot maatwerk haarden leveren
Bekijk hier het diverse aanbod aan haarden en schouwen:
Rosmalen Kachels en Haarden

Haarden en Kachels Rosmalen

Bij De Groot Kachels hebben wij een groot assortiment aan haarden en kachels. Wij hebben hiervan o.a. de merken Wanders, Global Fires en Faber. Wij verzorgen ook het onderhoud voor uw haard of kachel.

Schouwen
Interesse in een schouw? Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten schouwen. Zo hebben wij onder andere moderne schouwen en schouwen in vele steensoorten en uitvoeringen. De Groot Kachels is officieel dealer van de volgende merken:
Showroom
Onze showroom is makkelijk bereikbaar vanuit Rosmalen. In de showroom van 2 etages vindt u een ruime keus aan haarden, kachels en schouwen. Bij ons is de mogelijk om de haarden brandend te bekijken. Hierdoor ervaart u welke haard het beste bij u past.
Interesse in Haard of Kachel Rosmalen?

Interesse, vragen of u wil onze showroom komen bekijken? Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak.
Interesse? Neem contact met ons op
Bram
Deskundig, vriendelijk, conform afspraak
9 / 10
Bert
4 sterren: goede service, goed behandeld
9 / 10