Terrashaarden

Faber terrashaarden


Faber THE BUZZ 

Geniet extra lang van de sfeervolle avonden met deze zeer hoge kwaliteit gas sfeerhaard the Buzz van het topmerk faber. The Buzz is een absolute sfeermaker voor elk terras,
Tevens uitermate geschikt om de frisse avonden lekker behaaglijk te maken, U kunt nu extra lang genieten van de gezellige zomer avonden.Deze terrashaard levert maar liefst 9.3 Kilo watt aan warmte !!! Deze terrashaard geeft de meeste warmte af van alle terrashaarden die verkrijgbaar zijn.Gas fles kan onzichtbaar in de haard geplaatst worden.

Verkrijgbaar voor de prijs van: € 1.250,-

Faber THE TUBE

Geniet extra lang van de sfeervolle avonden met deze zeer hoge kwaliteit gas sfeerhaard FABER THE TUBE. Faber The Tube is een absolute sfeermaker voor elk terras. De terrashaard is voorzien van een asbak rondom .Tevens uitermate geschikt om de frisse avonden lekker behaaglijk te maken, U kunt nu extra lang genieten van de gezellige zomer avonden. Deze terras levert maar liefst 6.5 Kilo watt aan warmte !!!

Verkrijgbaar voor de prijs van: € 1.725,-

Faber THE MOOD

Van binnen naar buiten, dat is wat Faber heeft gedaan met de nieuwe buitenhaard. De Faber theMOOD is namelijk de allereerste gashaard die geschikt is voor buiten. De Faber theMOOD kan zowel vrijstaand als ingebouwd worden, waardoor deze veelzijdig gebruikt kan worden. Daarnaast is de buitenhaard uitgevoerd met Corten staal, wat niet afgeeft maar wel een unieke uitstraling heeft.

Verkrijgbaar voor de prijs van: € 1.775,- (excl.afvoerset)
Impressie
U kunt op de foto's klikken voor een grote weergave.
Interesse? Neem contact met ons op
Erik uit: Lienden
Van begin (adviesgesprek) tot eind (oplevering) is er meegedacht en overlegd hoe het zou worden. Het eindresultaat is precies wat we zochten. Heel veel dank aan Ben en zijn team. Super!
10 / 10
Fam. uit: Vught
Wat een ontzettend flexibel en meedenkend bedrijf! We twijfelden erg over een keuze. Bij De Groot kachels is goed meegedacht en pro-actief gehandeld. Inmiddels staat de kachel (professioneel en vriendelijk geholpen wederom) en met on-site tips zijn we zeer tevreden nu met een brandend haardje.
8,9 / 10