TermaTech

Warmte en gezelligheid, met zuivere lijnen
Wie zegt dat een houtkachel niet net zo mooi kan zijn als hij efficiënt en milieuvriendelijk is?
Wanneer de architecten van TermaTech een houtkachel tekenen, dan is het uitgangspunt een mooi samenspel van esthetiek, kwaliteit en rendement. U zult uw nieuwe TermaTech houtkachel de komende jaren immers niet verplaatsen. Dus moet hij een lust voor het oog, het milieu en uw portemonnee zijn!
 

Betaalbaar Scandinavisch design

TermaTech zet de Scandinavische designtraditie met trots en zorg voort. Vorm en functie vormen een synthese. De bediening is doordacht en respect voor het familiebudget en de CO2-boekhouding van de samenleving zijn ingebouwd.
Onderdeel van onze benadering van design is ook dat de prijs betaalbaar is.
 

TermaTech houtkachels voldoen aan alle eisen

TermaTech houtkachels zijn goedgekeurd en voldoet aan de strengste Europese eisen. Ze zijn onder andere goedgekeurd door Rhein Ruhr Feuerstätten Prüfstelle en Teknologisk Institut, die verantwoordelijk zijn voor de CE-goedkeuring (EN13240), de Oostenrijkse norm “15A” en de Duitse norm “DIN +”. Bovendien zijn de kachels getest en goedgekeurd door SINTEF, een Noors testinstituut, en door VKF, een Zwitsers instituut. In Engeland zijn alle kachels getest en goedgekeurd door . TT20, TT21, TT22, TT30, TT60 en TT80 zijn ook goedgekeurd door DEFRA, dit keurmerk wordt alleen toegekend aan de allerschoonste kachels op de markt. 
TermaTech
Filter

Vuurzicht

De inspiratiebron voor jouw nieuwe kachel!